Α.Ε. Σαρωνικός-Πειραϊκός 1-1. Για την 16η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη έληξε τελικά η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Β' Κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και στον Πειραϊκό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1. Όπως και στην 3η αγωνιστική (οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0) έτσι και τώρα δεν υπήρξε νικητής στους αγώνες του συγκεκριμένου ζευγαριού, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 πόντο. Ο αγώνας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους του Θανάση Πάβλοβιτς να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κρικοριάν μετά από παράλληλη του Παφίλη. Οι γηπεδούχοι του Θανάση Μπακόμητρου κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με σκόρερ τον Πασχάλη στο 80ο λεπτό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετά από εκτέλεση φάουλ του Τρίμπου και κεφαλιά του προωθημένου Σπυριδάκη, με δυνατό γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, οι κυανόλευκοι της Α.Ε. Σαρωνικός σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Μιστάκου, με τον διαιτητή όμως σε συνεννόηση με τον βοηθό να το ακυρώνει. Για την φάση του ακυρωθέν γκολ υπήρξαν εντονότατες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Στην βαθμολογία, ο Ολυμπιακός Περάματος οποίος ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο Πέραμα με τον Φαληρικό, εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή με 39 βαθμούς, με τον Άρη Αμφιάλης ο οποίος πήρε την νίκη άνευ αγώνα με την Οδηγήτρια, να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία της Α.Ε. Σαρωνικός και να περνάει 2ος με 35 βαθμούς.

Στην 3η θέση με 34 βαθμούς είναι η Α.Ε. Σαρωνικός η οποία έχει πλέον συγκάτοικο τον Αστέρα Νίκαιας ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Πανιώνιου Κερατσινίου. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Πειραϊκός με 31β, ενώ 6οι με 25 βαθμούς είναι οι Νέοι Ευγενείας. Ακολουθούν Α.Ο.Α.Δ, Νέοι Δραπετσώνας και Φαληρικός με 24 βαθμούς, με τους Πανιώνιο Κερατσινίου και Λέοντες Καμινίων να έχουν από 16. Στην 12η θέση είναι ο Αργοναύτης με 8 πόντους, με τις Νίκαια και Οδηγήτρια να είναι ουραγοί και να αγωνίζονται από την νέα σεζόν στην Γ' Κατηγορία, καθώς δεν κατέβηκαν στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Πειραιά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Βλαχόπουλο και Ιωαννίδη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αστέρα Νίκαιας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Τρίμπος, Γκοτσούλιας (80' Μιστάκου), Μπακόμητρος Ν. (60' Φεϊζούλα), Σάνη.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ο. Αγ. Δημητρίου-Λέοντες Καμινίων 1-2, Νέοι Δραπετσώνας-Νέοι Ευγενείας 2-2, Αστέρας Νίκαιας-Πανιώνιος Κερατσινίου 2-0, Ολυμπιακός Περάματος-Φαληρικός 0-0, Νίκαια-Αργοναύτης 0-3 α.α, Άρης Αμφιάλης-Οδηγήτρια 3-0 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png