Αστέρας Νίκαιας-Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 17η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 17η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά συναντήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο 'Παντελής Νικολαΐδης' Αστέρας Νίκαιας και Α.Ε. Σαρωνικός, με τους νησιώτες να επικρατούν με 2-0. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με σκόρερ τον Αγγελάκη. Ο Τρίμπος με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα, με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό της Α.Ε. Σαρωνικός να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου, με την επανάληψη να κρύβει ακόμα ένα τέρμα για τους κυανόλευκους του νησιού. Στο 53ο λεπτό, ο νεοεισελθών Φεϊζούλα με εξαιρετική ενέργεια έβγαλε τον Πασχάλη σε θέση βολής, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και να κάνει το 0-2, φτάνοντας τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 11η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Πειραιά (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), που την φέρνει στους 37 βαθμούς, με τον Αστέρα Νίκαιας να παραμένει στους 34β. Στην 2η θέση βρίσκεται ο Άρης Αμφιάλης με 38 βαθμούς, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Περάματος να έχει 42β, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 των Νέων Ευγενείας εκτός έδρας. Ο Πειραϊκός μετά το 2-1 επί των Νέων Δραπετσώνας έφτασε στην 4η θέση με 34β.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουζούμης με βοηθούς τους Κοντιζά και Μηλιδώνη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει βάση προγράμματος την Νίκαια, η οποία όμως δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα η ομάδα της Αίγινας να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά με συνολικό σκορ 3-0.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος (49' λ.τρ. Φεϊζούλα), Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης, Τρίμπος, Γκοτσούλιας (80' Σάνη), Μπακόμητρος Ν. (60' Γκαρής Σ.), Μιστάκου (88' Ρόδης Θ.).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Πειραϊκός-Νέοι Δραπετσώνας 2-1, Λέοντες Καμινίων-Άρης Αμφιάλης 0-2, Αργοναύτης-Α.Ο.Α.Δ. 0-1, Νέοι Ευγενείας-Ολυμπιακός Περάματος 0-1, Πανιώνιος Κερατσινίου-Νίκαια 3-0 α.α, Οδηγήτρια-Φαληρικός 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png