Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ο. Αγίου Δημητρίου 3-0. Για την 19η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 19η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε του Α.Ο. Αγίου Δημητρίου με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, πιάνοντας ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό Περάματος ο οποίος ηττήθηκε το Σάββατο από τον Αστέρα Νίκαιας (3-4), στην 2η θέση (2η η Α.Ε. Σαρωνικός και 3ος ο Ολυμπιακός Περάματος). Στην 1η θέση σκαρφάλωσε ο Άρης Αμφιάλης ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Πανιώνιου Κερατσινίου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο  Aegina Portal



Οι νησιώτες προηγήθηκαν με τον Γκοτσούλια μετά από πάσα του Νεκτάριου Μπακόμητρου στο 32ο λεπτό. Στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου πέτυχε ακόμα 2 τέρματα με τον Πασχάλη με εξαιρετικό τελείωμα στο 48ο λεπτό και με τον Μιστάκου στο 86' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή ήταν η 13η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), η οποία την φέρνει μαζί με τον Ολυμπιακό Περάματος με 43 βαθμούς. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Αστέρας Νίκαιας μετά την σπουδαία νίκη του επί του Ολυμπιακού Περάματος με 37β, με τον Πειραϊκό να είναι 5ος με 35. Στην 6η θέση βρίσκονται οι Νέοι Ευγενείας με 31, με τον Φαληρικό και τους Νέους Δραπετσώνας να ακολουθούν με 30. Στην 9η θέση είναι ο Α.Ο.Α.Δ. με 27 βαθμούς, με τους Πανιώνιο Κερατσινίου και Λέοντες καμινίων να έχουν από 22.

Ακολουθεί ο Αργοναύτης με 11 βαθμούς, με τις Νίκαια και Οδηγήτρια οι οποίες δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα να μοιράζονται τις τελευταίες θέσεις. Και οι δύο έχουν υποβιβαστεί στην Γ' Πειραιά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Γκολέ και Βλαχόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Άρη Αμφιάλης.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος (87' Σκλάβαινας), Πάλλης, Σπυριδάκης (80' Αγγελάκης), Γκιόκα, Πασχάλης, Τρίμπος, Γκοτσούλιας (85' Σαμπάνι), Μπακόμητρος Ν (65' Μιστάκου), Φεϊζούλα.

Στα άλλα αποτελέσματα: Πανιώνιος Κερατσινίου-Άρης Αμφιάλης 1-2, Πειραϊκός-Φαληρικός 0-1, Αστέρας Νίκαιας-Ολυμπιακός Περάματος 4-3, Αργοναύτης-Λέοντες Καμινίων 0-3, Νίκαια-Νέοι Δραπετσώνας 0-3 α.α, Οδηγήτρια-Νέοι Ευγενείας 0-3 α.α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png