Άρης Αμφιάλης-Α.Ε. Σαρωνικός 0-3. Για την 20η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 20η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 του Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου με την σημαντική νίκη αυτή, έριξε τον Άρη Αμφιάλης (3η θέση με 44β.) από την κορυφή την οποία μοιράζεται πλέον με τον Ολυμπιακό Περάματος (3-0 την Νίκαια α.α.), με 46 βαθμούς. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε ο Πασχάλης στο 33ο λεπτό με κεφαλιά εξ επαφής, μετά από σέντρα του Μπακόμητρου, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Α.Ε. Σαρωνικός να φτάνει αισίως τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο 51ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σάνη, ο Τρίμπος σημείωσε το 0-2, φτάνοντας τα 8 γκολ. Το σκορ έκλεισε ο Πασβαντόπουλος στο 73ο λεπτό, με πλασέ μετά από κακό διώξιμο του πορτιέρο των κυανοκίτρινων του Άρη Αμφιάλης, Χατζαντώνη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αυτή ήταν η 14η νίκη των νησιωτών (4 ισοπαλίες και 2 ήττες) στο πρωτάθλημα, με τον Άρη Αμφιάλης να γνωρίζει την 4η του ήττα (14 νίκες και 2 ισοπαλίες). Στην βαθμολογία, στην 4η θέση είναι ο Αστέρας Νίκαιας ο οποίος επικράτησε το Σάββατο του Φαληρικού με 2-0, με 40 βαθμούς, ενώ στην 5η θέση βρίσκεται ο Πειραϊκός με 35β. Οι Νέοι Ευγενείας ανέβηκαν στους 34 βαθμούς, με τους Νέους Δραπετσώνας να φτάνουν στους 33β και να είναι στην 7η θέση. Στην 8η θέση είναι ο Φαληρικός με 30, ενώ ακολουθούν Α.Ο.Α.Δ. με 27 βαθμούς και Λέοντες Καμινίων με 24β. Ακολουθεί ο Πανιώνιος Κερατσινίου με 23βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Γιαννίκο και Φυρογένη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τους Λέοντες Καμινίων.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης (88' Ρόδης Θ.), Τρίμπος, Γκοτσούλιας (82' Μιστάκου), Μπακόμητρος Ν. (65' Γκαρής Σ.), Σάνη (75' Φεϊζούλα).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φαληρικός-Αστέρας Νίκαιας 0-2, Λέοντες Καμινίων-Πανιώνιος Κερατσινίου 2-2, Νέοι Ευγενείας-Πειραϊκός 4-2, Α.Ο. Αγίου Δημητρίου-Νέοι Δραπετσώνας 0-1, Ολυμπιακός Περάματος-Νίκαια 3-0 α.α, Αργοναύτης-Οδηγήτρια 3-0 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (21η): Α.Ε. Σαρωνικός-Λέοντες Καμινίων, Α.Ο.Α.Δ-Ολυμπιακός Περάματος, Νέοι Δραπετσώνας-Άρης Αμφιάλης, Αστέρας Νίκαιας-Νέοι Ευγενείας, Πανιώνιος Κερατσινίου-Αργοναύτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png