Α.Ε. Σαρωνικός-Λέοντες Καμινίων 2-0. Για την 21η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 21η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας τους Λέοντες Καμινίων, τους οποίους επιβλήθηκε με 2-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό Περάματος (αμφότεροι από 49 βαθμούς), ο οποίος έφυγε με το διπλό από την Χαραυγή κόντρα στον Α.Ο.Α.Δ (2-0). Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου άνοιξε το σκορ με τον Πάλλη στο 17ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεκτάριου Μπακόμητρου, ενώ 2 λεπτά νωρίτερα ο Τρίμπος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ότι δεν κατάφερε στην φάση του 15ου λεπτού ο 34χρονος ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Σαρωνικός, το πέτυχε με την συμπλήρωση 63 λεπτών, με ευθύβολο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, φτάνοντας τα 9 φετινά του τέρματα στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η 15η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός (4 ισοπαλίες, 2 ήττες) στο πρωτάθλημα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στην 3η θέση βρίσκεται ο Άρης Αμφιάλης με 44 βαθμούς, με τον Αστέρα Νίκαιας να ακολουθεί με 40. Στην 5η θέση είναι ο Πειραϊκός με 38β, ενώ στην 6η θέση βρίσκονται οι Νέοι Ευγενείας με 37. Ακολουθούν οι Νέοι Δραπετσώνας με 36 και στην 7η θέση, με τον Φαληρικό να είναι 8ος με 33. Στην 9η θέση βρίσκεται ο Α.Ο.Α.Δ. με 27β, με τον Πανιώνιο Κερατσινίου να είναι 10ος με 26. Στην 11η θέση είναι οι Λέοντες Καμινίων με 23, με τον Αργοναύτη να ακολουθεί με 14 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες θέσεις είναι Νίκαια και Οδηγήτρια οι οποίες δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα και από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ' Κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντωνόπουλος, με βοηθούς τους Γκολέ και Καλεγιά. Με την φανέλα της νησιώτικης ομάδας επανεμφανίστηκε μετά από σχεδόν 3,5 μήνες ο Θοδωρής Ρούσσος, ο οποίος αγωνίστηκε για 13 λεπτά, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Η τελευταία εμφάνιση του νεαρού άσσου ήταν στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη στις 9 Δεκεμβρίου του 2018. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αργοναύτη εκτός έδρας. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δύο αδικοχαμένων νέων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο στην Αίγινα, το πρωί της Κυριακής.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος (73' Φεϊζούλα), Πάλλης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης (82' Μιστάκου), Τρίμπος, Γκοτσούλιας (77' Ρούσσος), Μπακόμητρος Ν. (65' Γκαρής Σ.), Σάνη.

Στα άλλα αποτελέσματα: Πανιώνιος Κερατσινίου-Αργοναύτης 3-2, Αστέρας Νίκαιας-Νέοι Ευγενείας 1-4, Α.Ο. Αγίου Δημητρίου-Ολυμπιακός Περάματος 0-2, Νέοι Δραπετσώνας-Άρης Αμφιάλης 3-0, Νίκαια-Φαληρικός 0-3 α.α, Οδηγήτρια-Πειραϊκός 0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (22η): Ολυμπιακός Περάματος-Άρης Αμφιάλης, Φαληρικός-Α.Ο.Α.Δ., Λέοντες Καμινίων-Νέοι Δραπετσώνας, Πειραϊκός-Αστέρας Νίκαιας και Αργοναύτης-Α.Ε. Σαρωνικός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png