Αργοναύτης-Α.Ε. Σαρωνικός 1-5. Για την 22η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Β' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με το εμφαντικό 5-1 του Αργοναύτη, και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ολυμπιακό Περάματος (52 βαθμοί αμφότεροι) ο οποίος νίκησε 3-2 τον Άρη Αμφιάλης στο Πέραμα. Από την άλλη ο Αργοναύτης με 14 βαθμούς παρέμεινε ουραγός, καθώς από κάτω του έχει τις ομάδες Νίκαια και Οδηγήτρια που δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα. Α.Ε. Σαρωνικός και Ολυμπιακός Περάματος έχουν από 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ ο Αργοναύτης έχει 4 νίκες (και οι 4 άνευ αγώνα με Νίκαια και Οδηγήτρια), 2 ισοπαλίες και 16 ήττες. Στα του αγώνα τώρα, η κυριακάτικη αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Χαραυγής. με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να ανοίγει το σκορ στο 32ο λεπτό με σκόρερ τον Σπυριδάκη με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σάνη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αυτό ήταν το σκορ στο 1ο μέρος, με την επανάληψη να είναι σαφώς πιο παραγωγική. Στο 67ο λεπτό μετά από σέντρα του Τρίμπου, ο Ρούσσος με κεφαλιά 'ψαράκι' σημείωσε το 0-2, πετυχαίνοντας παράλληλα το 1ο του φετινό τέρμα, με τον Πασχάλη 2 λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Τρίμπου να γράφει το 0-3. Στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Λιάρο, για να έρθουν ακόμα δυο γκολ για τους νησιώτες. Μετά από κούρσα του Πασχάλη από αριστερά και παράλληλη σέντρα, ο Φεϊζούλα με ψύχραιμο πλασέ στο 86 ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4, για να έρθει ο Τρίμπος λίγο πριν το τέλος (89') με δυνατό σουτ να διαμορφώσει το τελικό 1-5. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ποτόγλου με βοηθούς τους Παρισσόπουλο και Βουτσά. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Πανιώνιο Κερατσινίου. Στην βαθμολογία, Α.Ε. Σαρωνικός και Ολυμπιακός Περάματος έχουν από 52 βαθμούς, με τον Άρη Αμφιάλης να ακολουθεί 3ος με 44β. Στην 4η θέση είναι ο Πειραϊκός με 41, ενώ στην 5η θέση βρίσκονται οι Νέοι Ευγενείας και ο Αστέρας Νίκαιας με 40β. Ακολουθούν στην 7η θέση οι Νέοι Δραπετσώνας με 39, με τον Φαληρικό να είναι 8ος με 36. Στην 9η θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος Κερατσινίου με 29, με τον Α.Ο.Α.Δ. να είναι 10ος με 26β. Στην 11η θέση είναι οι Λέοντες Καμινίων με 23 βαθμούς, με τον Αργοναύτη να είναι 12ος με 14. Στις τελευταίες θέσεις Νίκαια και Οδηγήτρια οι οποίες δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στην Γ' Κατηγορία.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (84' Πρέκα), Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Σπυριδάκης (70' Αγγελάκης), Γκιόκα, Πασχάλης, Τρίμπος, Ρούσσος (65' Μιστάκου), Γκοτσούλιας, Σάνη ( 74' Φεϊζούλα).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φαληρικός-Α.Ο.Α.Δ. 3-1, Πειραϊκός-Αστέρας Νίκαιας 1-0, Ολυμπιακός Περάματος-Άρης Αμφιάλης 3-2, Λέοντες Καμινίων-Νέοι Δραπετσώνας 2-3, Νέοι Ευγενείας-Νίκαια 3-0 α.α, Πανιώνιος Κερατσινίου-Οδηγήτρια 3-0 α.α.
Επόμενη αγωνιστική (23η): Άρης Αμφιάλης-Φαληρικός, Ολυμπιακός Περάματος-Λέοντες Καμινίων, Α.Ο. Αγ. Δημητρίου, Νέοι Δραπετσώνας-Αργοναύτης και Α.Ε. Σαρωνικός-Πανιώνιος Κερατσινίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png