Α.Ε. Σαρωνικός-Πανιώνιος Κερατσινίου 6-0. Για την 23η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 23η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με το εμφαντικό 6-0 του Πανιώνιου Κερατσινίου, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός Περάματος ο οποίος την ίδια ώρα κέρδιζε με ευκολία τους Λέοντες Καμινίων με 6-1. Μόλις στο 15ο λεπτό ο Σπυριδάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπακόμητρου, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου, με τον Πασχάλη στο 40ο λεπτό με όμορφο πλασέ πάνω από τον πορτιέρο Λάτση από δύσκολη γωνία, να γράφει το 2-0. Στο 43ο λεπτό μετά από ανατροπή του Σάνη, ο διαιτητής Φιλακούρης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών, με τον Νεκτάριο Μπακόμητρο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Αυτά για το 1ο μέρος, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με δύο καλές στιγμές. Αρχικά με τον Κεκάκο να σημαδεύει το δοκάρι του Μπακόμητρου, και 2 λεπτά αργότερα ο ταλαντούχος τερματοφύλακας με σπουδαία απόκρουση από προσπάθεια του Κοκκόση κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο 56 οι νησιώτες σημείωσαν το 4-0 με εκ νέου όμορφο πλασέ του Πασχάλη, για να έρθουν ακόμα 2 τέρματα για τους γηπεδούχους, με τον Ρούσσο στο 80 από ριμπάουντ μετά από σουτ του Μιστάκου, ο οποίος 2 λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η 17η νίκη της Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), η οποία την φέρνει στους 55 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός Περάματος. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Άρης Αμφιάλης με 45 βαθμούς, με τον Πειραϊκό να ακολουθεί με 44. Στην 5η θέση είναι οι Νέοι Ευγενείας με 43, όσους έχει και ο Αστέρας Νίκαιας. Ακολουθούν οι Νέοι Δραπετσώνας με 42 και στην 7η θέση, με τον Φαληρικό να είναι 8ος με 37β. Στην 9η θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος Κερατσινίου με 29, με τον Α.Ο.Α.Δ. να ακολουθεί με 26. Οι Λέοντες Καμινίων έχουν 23 βαθμούς και βρίσκονται στην 11η θέση, με τον Αργοναύτη να είναι 12ος με μόλις 14 βαθμούς. Οδηγήτρια και Νίκαια ως γνωστόν δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα και ήδη έχουν υποβιβαστεί στην Γ' Κατηγορία. Διαιτητής της αναμέτρησης του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Βούλγαρη και Κατσάνα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει βάση προγράμματος την Οδηγήτρια, και θα πάρει την νίκη άνευ αγώνα με 3-0.
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης (59' Πάλλης Γ.), Γκιόκα (56' Γκαρής), Πασχάλης, Τρίμπος, Γκοτσούλιας (52' Ρούσσος), Μπακόμητρος Ν, Σάνη (61' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής: Άρης Αμφιάλης-Φαληρικός 0-0, Ολυμπιακός Περάματος-Λέοντες Καμινίων 6-1, Α.Ο. Αγ. Δημητρίου-Νέοι Ευγενείας 0-5, Νέοι Δραπετσώνας-Αργοναύτης 4-0, Νίκαια-Πειραϊκός 0-3 α.α, Οδηγήτρια-Αστέρας Νίκαιας 0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (24η): Φαληρικός-Λέοντες Καμινίων, Νέοι Ευγενείας-Άρης Αμφιάλης, Αργοναύτης-Ολυμπιακός Περάματος, Πειραϊκός-Α.Ο.Α.Δ, Πανιώνιος Κερατσινίου-Νέοι Δραπετσώνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png