Νέοι Δραπετσώνας-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την 25η αγωνιστική της Β' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Β' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 των Νέων Δραπετσώνας εκτός έδρας, φτάνοντας τους 61 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός Περάματος τον οποίο θα φιλοξενήσει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική στην Αίγινα, για να κριθεί η ομάδα που θα ανέβει απευθείας στην Α' Κατηγορία. Την ίδια ώρα, η ομάδα των ερυθρολεύκων του Περάματος επικρατούσε άνετα του Πανιώνιου Κερατσινίου με το εντυπωσιακό 7-2 εντός έδρας, με το ματς την 26ης αγωνιστικής να έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στα αγωνιστικά του γηπέδου 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου πήρε τους τρεις βαθμούς χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Γκοτσούλιας με σουτ μετά από πάσα του Τρίμπου στο 55ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πορτοκαλί της Δραπετσώνας τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπάρκα, μετά από σκληρό φάουλ στον Τρίμπο, και με την ήττα τους αυτή, έδειξαν να απομακρύνονται από τα μπαράζ της ανόδου. Αυτή ήταν η 19η νίκη των νησιωτών στο πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες, 2 ήττες), με την επόμενη και τελευταία αγωνιστική να κρίνεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας η 1η θέση, ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και στον Ολυμπιακό Περάματος, οι οποίοι έχουν από 61 βαθμούς. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Άρης Αμφιάλης με 51, με τον Αστέρα Νίκαιας να ακολουθεί με 49. Στην 5η θέση είναι ο Πειραϊκός με 47 βαθμούς, με τους Νέους Ευγενείας να ακολουθούν με 46β. Στην 7η θέση είναι οι Νέοι Δραπετσώνας με 45, με τον Φαληρικό να ακολουθεί με 41. Ο Πανιώνιος Κερατσινίου μετά το βαρύ 2-7 από τον Ολυμπιακό Περάματος είναι 9ος με 29 βαθμούς, με τον Α.Ο.Α.Δ. να είναι 10ος με 26. Στην 11η θέση βρίσκονται οι Λέοντες Καμινίων με 23, με τον Αργοναύτη να είναι 12ος με 15 βαθμούς. Όπως είναι ήδη γνωστό, Νίκαια και Οδηγήτρια δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα, και από την νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ' Πειραιά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουζούμης με βοηθούς τους Χρηστάκο και Κεφαλιάκο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Περάματος.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Σπυριδάκης, Γκιόκα, Πασχάλης (86' Φεϊζούλα), Τρίμπος, Γκοτσούλιας (74' Γκαρής), Μπακόμητρος (57' Ρούσσος), Σάνη (65' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ο. Αγ. Δημητρίου-Αστέρας Νίκαιας 1-2, Λέοντες Καμινίων-Νέοι Ευγενείας 0-4, Ολυμπιακός-Περάματος-Πανιώνιος Κερατσινίου 7-2, Φαληρικός-Αργοναύτης 0-0 και Άρης Αμφιάλης-Πειραϊκός 4-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png