Ατρόμητος Κερατσινίου-Α.Ε. Σαρωνικός 1-1. Για την 3η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του α' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στον Ατρόμητο Κερατσινίου και την Α.Ε. Σαρωνικός. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Χαραυγής ξεκίνησε ιδανικά για τους νησιώτες οι οποίοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μαλντίν Λαλάι στο 17ο λεπτό.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μετά από αδράνεια των αμυντικών του Ατρομήτου στο κέντρο της άμυνας, με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον πορτιέρο των γηπεδούχων Μπαλαφούτη, σημειώνοντας έτσι το 0-1. Η ισοφάριση για την ομάδα του Κερατσινίου ήρθε έντεκα λεπτά (28') αργότερα, όταν μετά από λάθος διώξιμο της αμυντικής γραμμής της ομάδας του Θανάση Μπακόμητρου, ο Τσιρίδης με δυνατό βολέ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κώστα Μπακόμητρου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η Α.Ε. Σαρωνικός πέτυχε και 2ο τέρμα με σκόρερ τον Ρούσσο στο 75ο λεπτό, ένα τέρμα που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. O νεαρός επιθετικός μετά από ωραία ενέργεια και κάθετη του Καλικαντή, βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των γηπεδούχων, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα, με τον βοηθό όμως να σηκώνει το σημαιάκι, υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη του βοηθού, υποστηρίζοντας ότι ο Ρούσσος έφυγε από κανονική θέση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Λυτρίβη και Γκολέ. Αξίζει να σημειωθεί τέλος, ότι με την ομάδα του Ατρομήτου αγωνίζεται ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον 32χρονο πολύπειρο αμυντικό Πέτρο Κουρούνη, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Νίκη Ρέντη εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Γκαρής, Καλικαντής, Λαλάι, Γκιόκα, Ρούσσος (84' Πάλλης Γ.), Μπακόμητρος Ν. (60' Κάππος), Μιστάκου (88' Σαμπάνι).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Δόξα Πειραιά 4-0, Παννεαπολικός-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Νίκη Ρέντη 1-2 και Α.Ε. Περάματος-Αστέρας Κερατσινίου 1-2. Την Δευτέρα (17.00) θα γίνουν οι αγώνες Ατρόμητος Πειραιά-Αμφιάλη και Προοδευτική-Ίκαρος Καλλιθέας.

Τέλος, στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής της Ε.Π.Σ. Πειραιά, για την 2η αγωνιστική της Κ-14 Α.Ε Σαρωνικός-Α.Ε. Μοσχάτο 0-5 και για την 1η αγωνιστική της Κ-12, Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ο. Αγίου Δημητρίου 2-4.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png