Νίκη Ρέντη-Α.Ε. Σαρωνικός 0 - 0. Για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση της Νίκης Ρέντη με την Α.Ε. Σαρωνικός για την 4η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο "Σταύρος Μελισσουργός". Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, που ωστόσο δεν είχε πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες έμειναν στο 'στείρο' 0-0, με τους νησιώτες να παίζουν για κάτι παραπάνω από 35 λεπτά με παίχτη λιγότερο, μετά την αποβολή με 2η κίτρινη του Θοδωρή Ρούσσου στο 55ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ευχαριστημένος από τους παίκτες του έμεινε ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος, ο οποίος μίλησε για ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι από δύο καλά στημένες ομάδες, ενώ για το αποτέλεσμα δήλωσε ικανοποιημένος καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε 'παίζαμε για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, και το ότι δεν μας στοίχισε, είναι σημαντικό'. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φυρογένης (αρχικά είχε οριστεί ο Παπανδριόπουλος αλλά δήλωσε κώλυμα λόγω ασθένειας), με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Βογιατζιδάκη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Πάλλης, Γκαρής, Γκιόκα, Λαλάι, Κάππος (75' Αγγελάκης), Γκοτσούλιας (83' Μιστάκου), Καλικαντής, Ρούσσος.
Στα άλλα αποτελέσματα του 1ου ομίλου: Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-3, Αμφιάλη-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 0-0, Δόξα Πειραιά-Ατρόμητος Κερατσινίου 0-2, Προοδευτική-Α.Ε. Περάματος 1-0, Ίκαρος Καλλιθέας-Παννεαπολικός 0-2 και Αστέρας Κερατσινίου-Ατρόμητος Πειραιά 0-5.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά, η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου, με την Α.Ε. Σαρωνικός να αντιμετωπίζει τον Ερμή Κορυδαλλού στην Αίγινα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Τα άλλα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση είναι: Ίκαρος Καλλιθέας-Εθνικός (30/10), Φίλαθλοι-Αίας Σαλαμίνας (30/10), Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Μοσχάτου (6/11), Αμπελακιακός-Χαραυγή (6/11), Θύελλα Μοσχάτου-Κερατσίνι (6/11), Προοδευτική-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού (13/11) και Ήφαιστος-Ελλάς Ποντίων (13/11).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png