Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 6η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 6η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 του Ίκαρου Καλλιθέας στο γήπεδο 'Παραλία Καλλιθέας', φτάνοντας τους 11 βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα της Καλλιθέας παραμένει χωρίς βαθμό και ουραγός στην βαθμολογία μαζί με την Δόξα Πειραιά. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Μαλντίν Λαλάι στο 18ο λεπτό, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 43 με πλασέ, μετά από εξαιρετική κάθετη του Καλικαντή και μετά από ριμπάουντ που πήρε από δικό του σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει αρχικά στο δοκάρι.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι νησιώτες είχαν και άλλες καλές στιγμές, με κύριο πρωταγωνιστή τον Ρούσσο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο προς τα δίχτυα. Στο 70ο λεπτό η ομάδα του Ίκαρου είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 38ο λεπτό, ο Χρυσοχόος μετά από ένα άσχημο πέσιμο στην περιοχή του Κώστα Μπακόμητρου, χτύπησε στον ώμο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Σαμπάνι. Η διάγνωση για το μέγεθος της ζημιάς του νεαρού άτυχου ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Σαρωνικός θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας Θανάσης Μπακόμητρος έδειξε αρκετά ευχαριστημένος κυρίως από την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του."Ήμασταν σοβαροί με αποτέλεσμα να καθαρίσουμε από νωρίς το ματς. Τώρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης τον αγώνα με τον Ερμή Κορυδαλλού για το Κύπελλο. Ευελπιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς", κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς Γιανναράκη και Λυτρίβη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα φιλοξενήσει την Προοδευτική. Την προσεχή Τετάρτη (13/11) στις 13.45 η Α.Ε. Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Ερμή Κορυδαλλού για την δ' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (38' λ.τρ. Σαμπάνι), Πασβαντόπουλος, Γκαρής Σ, Αγγελάκης, Γκιόκα, Λαλάι (77' Μιστάκου), Κάππος, Γκοτσούλιας (72' Κούτρος), Καλικαντής, Ρούσσος (87' Γκαρής Ν.).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Δόξα Πειραιά 2-0, Αμφιάλη-Νίκη Ρέντη 3-1, Προοδευτική-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 5-1, Παννεαπολικός-Α.Ε. Περάματος 2-3, Αστέρας Κερατσινίου-Ατρόμητος Κερατσινίου 1-4 και Ατρόμητος Πειραιά-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png