Α.Ε. Σαρωνικός-Προοδευτική 0-0. Για την 7η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και την Προοδευτική, το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους νησιώτες πάντως να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον Κούτρο να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι του Ροβάτσου στο 31ο λεπτό. Οι δύο αντίπαλοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αφού στο 86ο λεπτό αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα, οι Πάλλης και Θεοδώρου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από αστυνομικά μέτρα από την Διοργανώτρια Αρχή της Ένωσης Πειραιά, καθώς στις εξέδρες βρέθηκαν κάτι παραπάνω από 70 φίλαθλοι της Προοδευτικής. Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού βρέθηκαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Αίγινας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Αμέσως μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος μίλησε στο Aegina Portal: "Διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας από μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα, όπως είναι η Προοδευτική. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών μου, οι οποίοι έβγαλαν και με το παραπάνω όλα όσα είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις τις εβδομάδας", κατέληξε.

Τον αγώνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν από την εξέδρα, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Πειραιά κ. Γιάννης Σπάθας και ο προϊστάμενος των γραφείων της Ένωσης κ. Παναγιώτης Νταλάκος. Διαιτητής ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Σγουράκη και Κεφαλιάκο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Παννεαπολικό εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Πάλλης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος, Γκοτσούλιας (87' Μπακόμητρος Ν.), Κούτρος (70' Αγγελάκης), Μιστάκου (90' Σαμπάνι).
Προοδευτική: Ροβάτσος, Τζιτζικαλάκης, Ρόππας, Κύβελος, Θεοδώρου, Γκόγκα, Ισμαήλ, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Κιάφα (78' Μακαρονάς).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Δόξα Πειραιά-Ίκαρος Καλλιθέας 0-3, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Παννεαπολικός 0-0, Ατρόμητος Κερατσινίου-Ατρόμητος Πειραιά 0-2, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αμφιάλη 0-2, Νίκη Ρέντη-Αστέρας Κερατσινίου 3-0 και Α.Ε. Περάματος-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 2-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png