Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Περάματος 1-1. Για την 10η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και στην Α.Ε. Περάματος το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Σε ένα παιχνίδι γεμάτο σχεδόν από φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αντωνίου στις καθυστερήσεις του α' μέρους, ενώ κρατούσαν την νίκη μέχρι το 83ο λεπτό, εκεί όπου ο πολύπειρος Γιώργος Πάλλης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Καλικαντή, έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αυτό ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του 31χρονου αμυντικού στο πρωτάθλημα, με το τελευταίο να είναι με τους Λέοντες Καμινίων (νίκη με 2-0) στις 24 Μαρτίου του 2019. Αμφότεροι είχαν τις δικές τους στιγμές (με Ρούσσο και Λαλάι η Α.Ε. Σαρωνικός) για κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, η οποία ήταν δίκαιη σύμφωνα με τα λόγια του νεαρού προπονητή του Σαρωνικού, Θανάση Μπακόμητρου. 'Είχαμε απουσίες και αυτό έδειξε να μας επηρεάζει καθώς η ομάδα δεν είχε φρεσκάδα στο παιχνίδι της. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο' κατέληξε. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Καρακελέ και Ρούσσου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δόξα Πειραιά. 
 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Πάλλης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος, Ρούσσος, Γκοτσούλιας, Φεϊζούλα (75' Μιστάκου). 
 
Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Δόξα Περαιά 4-0, Παννεαπολικός-Αμφιάλη 0-2, Ατρόμητος Πειραιά-Ίκαρος Καλλιθέας 3-0, Ατρόμητος Κερατσινίου-Νίκη Ρέντη 2-2, Προοδευτική-Αστέρας Κερατσινίου 3-0 και Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-2. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png