Δόξα Πειραιά-Α.Ε. Σαρωνικός 1-2. Για την 11η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με λυτρωτή τον Γιώργο Πάλλη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε της ουραγού στο πρωτάθλημα Δόξας Πειραιά με 2-1 στο γήπεδο της Νίκαιας για την 11η αγωνιστική της Α’ Πειραιά. Ο 31χρονος αμυντικός μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλικαντή, με άψογο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, έδωσε τους τρεις αγχωτικούς βαθμούς στην ομάδα του, η οποία είχε δεχθεί την ισοφάριση 2 λεπτά πριν.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το σκορ είχε ανοίξει στο 36 ο Λαλάι με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με τους νησιώτες να σπαταλούν στην συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Στο 91ο λεπτό, μετά από άσχημο διώξιμο της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Romeo Sula με ευθύβολο σουτ. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος εμφανώς ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα, μίλησε στο Aegina Portal. 'Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα η οποία δεν έχει τίποτα να χάσει, το άγχος μεταφέρεται αυτομάτως στον αντίπαλο.Από την στιγμή που δεν 'καθαρίσαμε' το παιχνίδι από νωρίς, λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και δεχτήκαμε την ισοφάριση από μια ψυχωμένη ομάδα.

Η ομορφιά του αθλήματος μας επιφύλασσε μια γλυκιά γεύση, αφού στην τελευταία ουσιαστικά φάση, πήραμε την νίκη. Τα συναισθήματα από το ματς, ανάμεικτα. Πρέπει να μας γίνει μάθημα για να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, ειδικά ομάδες με ιστορική φανέλα' κατέληξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα Πειραιά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, καθώς μετά από 11 αγωνιστικές έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Μπουμπογιατζόγλου και Τσάνο. Η επόμενη αγωνιστική (12η) είναι προγραμματισμένη για την νέα χρονιά, με την Α.Ε. Σαρωνικός να υποδέχεται την Αμφιάλη. 
 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Φεϊζούλα, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Πάλης, Γκιόκα, Λαλάι, Κάππος (68' Γκαρής Σ.), Γκοτσούλιας (75' Μιστάκου), Καλικαντής, Ρούσσος (88' Σαπάνι). 
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Περάματος-Νίκη Ρέντη 3-1, Αμφιάλη-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-1, Ατρόμητος Πειραιά-Προοδευτική 0-4 και Αστέρας Κερατσινίου-Παννεαπολικός 1-1. Τα παιχνίδια Ίκαρος Καλλιθέας-Αστυπάλαια Κορυδαλλού και Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Ατρόμητος Κερατσινίου τα οποία ήταν προγραμματισμένα για το Σάββατο, αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων από την δυνατή και συνεχή βροχόπτωση. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png