Α.Ε. Σαρωνικός-Αμφιάλη 0-1. Για την 12η αγωνιστική της Α’ Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με εντός έδρας ήττα 0-1 από την Αμφιάλη, για την 12η αγωνιστική της Α’ Πειραιά, ξεκίνησε το 2020 για την Α.Ε. Σαρωνικός. Ωστόσο, οι νησιώτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς όπως υποστηρίζουν το νικητήριο τέρμα των κυανέρυθρων προήλθε από επιθετικό φάουλ. Συγκεκριμένα, το χρονόμετρο είχε σημαδέψει το 71ο λεπτό, όταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων Νέλα, με ωραίο σουτ λίγο πιο έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακόμητρου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα καθώς όπως υποστήριξαν, ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι, στο κοντρόλ του.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στα αγωνιστικά, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου έδειξε αρκετές επιθετικές αρετές, φτάνοντας πολλές φορές στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις, αλλά σε καμμία από αυτές δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Παγώνη ο οποίος ήταν σε εξαιρετική μέρα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δηλώσεις στο Aegina Portal έκανε ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος: "Εμφανιστήκαμε αρκετά έτοιμοι και με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας να προηγηθούμε αλλά σε μια στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το γκολ της Αμφιάλης. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο συνολικά μας παιχνίδι, το οποίο όμως δεν συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς", κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας ήταν ο Ανθόπουλος με βοηθούς τους Γαρούφο και Ιωαννίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η οποία ολοκληρώνει τον 1ο γύρο, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Κερατσινίου εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Πάλλης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος, Γκοτσούλιας, Μπακόμητρος Ν. (79’ Αγγελάκης), Ρούσσος (70’ Φεϊζούλα).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αστέρας Κερατσινίου 6-0, Νίκη Ρέντη-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 4-1, Δόξα Πειραιά-Α.Ε. Περάματος 1-2, Ατρόμητος Κερατσινίου-Ίκαρος Καλλιθέας 2-1 και Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Προοδευτική 0-6. Την Δευτέρα στις 15.00 θα παίξουν ο Παννεαπολικός με τον Ατρόμητο Πειραιά στο "Παντελής Νικολαΐδης".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png