Αστέρας Κερατσινίου-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 το Αστέρα Κερατσινίου στην Χαραυγή, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Λαλάι. Οι νησιώτες σε ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι, ευτύχησαν να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον πορτιέρο Κώστα Μπακόμητρο, ο οποίος σταμάτησε τις επιθέσεις των γηπεδούχων, δείχνοντας για ακόμα μία φορά τα αντανακλαστικά του.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 11ο λεπτό με σκόρερ τον Λαλάι. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γουσγουνέλη, χαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο ματς, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία των νησιωτών. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Λεκαράκο. Την επόμενη αγωνιστική η οποία ανοίγει την αυλαία του β' γύρου, η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ατρόμητο Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την φανέλα του Αστέρα Κερατσινίου αγωνίζονται και δυο παλιοί γνώριμοι του νησιού. Ο λόγος για τον Κώστα Τζιώτη και τον Νίκο Ντραγκότι, οι οποίοι φόρεσαν στο παρελθόν με επιτυχία την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός
 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Πάλλης, Γκιόκα, Λαλάι, Κάππος (74' Γκοτσούλιας), Ρούσσος (60' Λουτσιάνο), Μπακόμητρος Ν. (77' Γκαρής), Καλικαντής
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ίκαρος Καλλιθέας-Νίκη Ρέντη 2-0, Α.Ε. Περάματος-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-0, Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-2, Προοδευτική-Ατρόμητος Κερατσινίου 3-0, Αμφιάλη-Δόξα Πειραιά 2-1 και Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Παννεαπολικός 2-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png