Α.Ε. Σαρωνικός-Ατρόμητος Πειραιά 2-0. Για την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά, ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, και με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με 9 παίκτες. Σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου Πειραιά, ο οποίος από το 40ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαραγκού, και με 9 στο 66ο, μετά από αποβολή του Μάναλη (2η κίτρινη).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Τα τέρματα για τους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αριθμητική τους υπεροχή. σημείωσαν ο Θοδωρής Ρούσσος με πλασέ στο 80ο λεπτό μετά από ωραία ατομική ενέργεια του νεοεισελθών (στο 73' στην θέση του Μπακόμητρου) Φεϊζούλα, ο οποίος έξι λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, μετά από ασίστ του Λαλάι. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο Aegina Portal μίλησε ο προπονητής των νησιωτών Θανάσης Μπακόμητρος που είπε: "Ένα πολύ σκληρό παιχνίδι από την αρχή. Αγωνίστηκαν δύο ομάδες που δίκαια βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Είχαμε ενέργεια, είχαμε πάθος και εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή και πήραμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά και τον κόσμο που μας έδωσε ώθηση για να φτάσουμε στην νίκη". κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη και Γαρούφο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Πάλλης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος (73' Γκιόκα), Γκοτσούλιας, Μπακόμητρος Ν. (73' Φεϊζούλα), Ρούσσος (85' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-0, Νίκη Ρέντη-Προοδευτική 0-3, Δόξα Πειραιά-Αστέρας Κερατσινίου 0-3, Αμφιάλη-Α.Ε. Περάματος 0-0 και Ατρόμητος Κερατσινίου-Παννεαπολικός 3-2. Την Δευτέρα θα παίξουν η Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο γήπεδο του Κορυδαλλού (16.00).
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png