Προοδευτική-Α.Ε. Σαρωνικός 1-0. Για την 20η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 20η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής η Προοδευτική με την Α.Ε. Σαρωνικός, με τους βυσσινί να επικρατούν με 1-0 στο γήπεδο της Νίκαιας. Η ομάδα της Προοδευτικής χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, πήρε την νίκη κόντρα στην ομάδα της Αίγινας χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο 66ο λεπτό με κεφαλιά. Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, χωρίς όμως να δημιουργήσουν πολλές και μεγάλες φάσεις στην εστία του Μπακόμητρου. Από την άλλη, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο α' ημίχρονο, με το γκολ των γηπεδούχων να έρχεται από στημένη φάση στο 66ο λεπτό.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Εκεί, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου από αριστερά, ο Παπαδόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακόμητρου, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ των γηπεδούχων. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Καλαμάκη προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Εμφανώς ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα των παικτών του έμεινε ο προπονητής των νησιωτών Θανάσης Μπακόμητρος. 'Κόντρα στην ιστορική Προοδευτική ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί.

Στο α' ημίχρονο ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε, αλλά δυστυχώς από ένα στημένο δεχθήκαμε το γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για την Προοδευτική για να πάρει το παιχνίδι. Ήταν ανώτερη στο ματς, παρ' όλα αυτά είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, η οποία παρά τις απουσίες έδειξε καλά στοιχεία', κατέληξε. Να σημειωθεί τέλος, ότι η βυσσινί τελείωσαν το αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής (2ης κίτρινη) του Σφυρογιαννάκη στο 93ο λεπτό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Μπεσίρη και Ρούσσου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Παννεαπολικό.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος (75' Σαπάνι), Γκαρής, Αγγελάκης, Γκιόκα, Λαλάι, Κάππος, Γκοτσούλιας (82' Γρυπαίος), Καλικαντής, Φεϊζούλα (65' Μιστάκου).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Αμφιάλη-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Δόξα Πειραιά 0-0, Παννεαπολικός-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-2, Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Α.Ε. Περάματος 0-1, Αστέρας Κερατσινίου-Νίκη Ρέντη 2-3 και Ατρόμητος Πειραιά-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png