Α.Ε. Σαρωνικός-Αναγέννηση Μοσχάτου 3-0. Για την Β' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video Σωτήρης Μπήτρος.
Για την 2η φάση του Κυπέλλου Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Μοσχάτου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, ένα ματς το οποίο έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση του Covid-19. Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό μετά από σέντρα του Χρυσοχόου και κεφαλιά του Μαχμουτάϊ.

Οι δύο ομάδες οι οποίες θα συναντηθούν και στον β' όμιλο του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά για την σεζόν 2020-2021, πήγαν στο ημίχρονο με εκείνη του Θανάση Μπακόμητρου προηγούμενη με 1-0. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα με την συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους και πάλι με τον Μαχμουτάϊ, ο οποίος με πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή και πλάγια, σημείωσε το 2-0. Το σκορ έκλεισε ο Πασχάλης με ατομική ενέργεια δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Στον επόμενο γύρο η Α.Ε. Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Μοσχάτου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Κουρκουνάσιο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Τσολάκος, Γκαρής (70' Αγγελάκης), Τσελάϊ, Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (80' Γρυπαίος), Τρίμπος (68' Μιστάκου), Λαλάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα της β' φάσης: Ελλάς Ποντίων-Καραβάς 3-3 (5-6 πεν.), Α.Ο. Κορυδαλλός-Δίας Κορυδαλλού 1-2, Δόξα Πειραιά-Ατρόμητος Κερατσινίου 1-2, Πανιώνιος Κερατσινίου-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-2, Νέο Ικόνιο-Ήφαιστος 1-5, Νέοι Ευγενείας-Ηρακλής Νικαίας 3-5, Φοίνικας Αγ. Σοφιάς-Αργοναύτης 0-3, Πανφαληρικός-Κερατσίνι 0-5, Αστέρας Νίκαιας-Φίλαθλοι 3-7, Α.Ο.Α.Δ.-Φαληρικός 1-3, Θησέας-Αετός Κορυδαλλού 1-8, Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Α.Ο. Χαλκηδών 1-2, Νίκη Ρέντη-Παννεαπολικός 1-0, Λέοντες Καμινίων-Ατρόμητος Πειραιά 1-4, Ολυμπιακός Κερατσινίου-Θύελλα Μοσχάτου 1-4, Αμφιάλη-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-1, Ερμής Κορυδαλλού-Αστέρας Κερατσινίου 1-2 στην παράταση (κ.α. 1-1), Δραπετσώνα-Αίας Σαλαμίνας 1-1 στην παράταση (κ.α. 0-0), 3-2 στα πέναλτι, Ίκαρος Καλλιθέας-Αμπελακιακός 1-4 και Πυθαγόρας-Νέοι Δραπετσώνας 0-3. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ιωνικού με τον Εθνικό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png