Α.Ε Σαρωνικός-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-0. Για την 1η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video Σωτήρης Μπήτρος.
Πρεμιέρα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας του Πειραιά έκανε την Κυριακή το μεσημέρι η Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πασχάλη στο 13ο λεπτό με ωραίο σουτ από την μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα του Στακάϊ. Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς, ο Τρίμπος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λαλάϊ, σημείωσε το 2-0, για να έρθει ο Στακάϊ στο 83ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω Covid 19) Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με την αλλαγμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές Α.Ε. Σαρωνικός, να επικρατεί με σχετική άνεση. Η νησιώτικη ομάδα προχώρησε σε επτά μεταγραφές ποδοσφαιριστών, ενώ επέστρεψε στην Αίγινα και ο Τάσος Πασχάλης. Επίσης στην ομάδα συνεχίζει και η περσινή μεταγραφή της Α.Ε. Σαρωνικός Μαλντίν Λαλάϊ.

Τα παραπάνω δημιουργούν μεγαλύτερες προσδοκίες για τον σύλλογο, κάτι το οποίο είχε τονίσει ο νεαρός τεχνικός του συλλόγου Θανάσης Μπακόμητρος, σε συνέντευξή του στο Aegina Portal στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η επιστροφή στα αγωνιστικά του Άρη Λούβαρη. Ο 40χρονος (γεν. 04/04/1980) πλέον πρώην αρχηγός της νησιώτικης ομάδας, βρέθηκε και πάλι σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από την σεζόν 2014-2015. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής ήταν στον πάγκο φορώντας μάλιστα το Νο 19 στην πλάτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Φυρογένη και Κατσάνα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Χαραυγή.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Τσολάκος (25' λ.τρ. Κανταρτζόπουλος Π.), Γκαρής, Τσελάϊ (75' Κανταρτζόπουλος Α.), Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (80' Γρυπαίος), Τρίμπος (80' Μιστάκου), Λαλάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του β' ομίλου: Αμφιάλη-Α.Σ. Ποντίων 4-1, Νέοι Ευγενείας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-2, Αστυπάλαια Κορ.-Α.Ο. Χαλκηδών 0-1, Φίλαθλοι-Α.Ε. Περάματος 1-3, Κορυδαλλός-Θύελλα Μοσχάτου 0-2, Αναγέννηση Μοσχάτου-Χαραυγή 1-1, Νέοι Δραπετσώνας-Ατρόμητος Πειραιά 0-5, ενώ ρεπό είχε ο Παννεαπολικός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png