Θύελλα Μοσχάτου-Α.Ε. Σαρωνικός 2-3. Για την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης με 3-2 της Θύελλας Μοσχάτου εκτός έδρας, και προκρίθηκε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο. Οι νησιώτες στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω μέτρων για τον Covid-19) γήπεδο του Μοσχάτου, προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρίμπου στο 41, με τους γηπεδούχους της Θύελλας να κάνουν την ανατροπή στις αρχές του β' ημιχρόνου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Συγκεκριμένα, με ισάριθμα τέρματα του Νταή στο 51ο και στο 58ο λεπτό, η ομάδα του Μοσχάτου προηγήθηκε με 2-1, με τον Γκαρή να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 66ο. Το γκολ της νίκης-πρόκρισης για την ομάδα της Αίγινας, πέτυχε και πάλι ο Τρίμπος στο 73ο λεπτό. Στον επόμενο γύρο η Α.Ε. Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Αμφιάλη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Κεφαλιάκο και Ιωαννίδη.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Πιπίνης (56' Μιστάκου), Κανταρτζόπουλος Α, Αγγελάκης, Γκαρής, Κανταρτζόπουλος Α, Πασχάλης, Τσελάϊ, Λαλάϊ, Τρίμπος, Φεϊζούλα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά: Α.Ε. Νίκαια-Αμφιάλη 0-3, Παντζιτζιφιακός-Κερατσίνι 1-4, Ήφαιστος-Α.Ε. Περάματος 4-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Μοσχάτου 0-2 (παρ.), Αργοναύτης-Δραπετσώνα 1-3 (παρ.), Αμπελακιακός-Περαμαϊκός 0-0 (6-5 πεν.), Αετός Κορυδαλλού-Αστέρας Κερατσινίου 2-0, Α.Σ. Ποντίων-Καραβάς 0-4, Ηρακλής Νικαίας-Φίλαθλοι 0-3, Χατζηκυριάκειο-Νίκη Ρέντη 0-6, Δίας Κορυδαλλού-Εθνικός 1-2, Ατρόμητος Πειραιά-Φαληρικός 3-3 (3-1 πεν.), Ατρόμητος Κερατσινίου-Προοδευτική (αναβλήθηκε), Νέοι Δραπετσώνας-Χαραυγή (αναβλήθηκε), Πήγασος Αγίου Διονυσίου-Χαλκηδώνα (14/10).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png