Η Βελγική ποδοσφαιρική ομάδα Saint Michel FC, έκανε την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

DSC_0034-saint-michael.JPG

Σε συνεδρίασή του, στις αρχές Μαΐου, ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός της Αίγινας, συζήτησε για ένα ένα αίτημα το οποίο αφορούσε στην παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας για την προετοιμασία μίας Βελγικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση του Δ.Σ. του ΔΑΟΑ ήταν θετική και έτσι στις 26 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές της Βελγικής Saint Michel FC, ομάδα της Α2 στο Βέλγιο, ξεκίνησαν το πρώτο στάδιο της προετοιμασία τους στο γήπεδο της Αίγινας, κάνοντας δύο προπονήσεις την ημέρα. Κανείς δεν θυμάται κάτι αντίστοιχο να έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι κάτι καινούργιο και η επανάληψή του στο μέλλον, σίγουρα μία πρόκληση για τους υπευθύνους του ΔΑΟΑ.

"Οι αθλητές και τα μέλη της αποστολής, που έκαναν και τις διακοπές τους στην Αίγινα για μία εβδομάδα, έμειναν ευχαριστημένοι και ίσως ξαναέρθουν του χρόνου", δήλωσε ο κ. Σωτήρης Μπήτρος μέλος του Δ.Σ. του ΔΑΟΑ.

Το Σάββατο 31 Ιουλίου αυτή η περίοδος προετοιμασίας στην Αίγινα ολοκληρώθηκε, για τους αθλητές και τους υπευθύνους της Saint Michel FC με μία μικρή τελετή, όπου ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά ανάμεσα στα μέλη του ΔΑΟΑ και στους αθλητές της ομάδας.

Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κ. Μάριος Γκαρής μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε τα ακόλουθα: "Πριν δύο μήνες μας είχε γίνει ένα αίτημα από μία ομάδα το Α2 από τις Βρυξέλλες, για να κάνουνε προετοιμασία, για να χρησιμοποιήσουν το γήπεδό μας η Saint Michel και το κάνουμε δεκτό το Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού.

Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην Αίγινα προετοιμασία από κάποια άλλη ομάδα σ' αυτό το γήπεδο και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες θα είμαστε πιο οργανωμένοι, πιο έτοιμοι να φιλοξενήσουμε κι άλλες ομάδες να κάνουν την προετοιμασία τους εδώ και να πάνε όλα καλά.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της προετοιμασίας της ομάδας και μαζευτήκαμε εδώ το Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι της ομάδας και οι παίκτες, να γίνει κάποια ανταλλαγή αναμνηστικών, να τους ευχαριστήσουμε να πάνε καλά στον αγώνα τους, στο πρωτάθλημα τους και ελπίζω και του χρόνου να ξανά προτιμήσουν μας για την προετοιμασία τους.

Ευχαριστούμε και τον κ. Νίκο Τριανταφυλλάκη για την προσφορά που έκανε στην ομάδα, νερά τον καταψύκτη και διάφορα άλλα παρελκόμενα για την ομάδα την προπόνηση, που ήταν από την ομάδα του Σαρωνικού", είπε ο κ. Γκαρής.

Παρόντες στην μικρή αυτή τελετή ήταν εκτός από τον πρόεδρο του ΔΑΟΑ κ. Μάριο Γκαρή τα μέλη του Δ.Σ. κ. Αγγελική Λαζάρου, ο κ. Γιώργος Γιαννούλης, ο κ. Σωτήρης Μπήτρος, καθώς και ο κ. Νίκος Τριανταφυλλάκης, επίσης, πρόεδρος της ομάδας της Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png