Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Α.Ε. Σαρωνικός.

DSCN8479.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ξεκίνησε την Δευτέρα 23 Αυγούστου η επίσημη πρώτη για την Α.Ε. Σαρωνικός στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, κάτω από τις οδηγίες του Θανάση Μπακόμητρου ο οποίος συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι του νησιώτικου συλλόγου. Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Σαρωνικός μετά από αποχή αρκετών μηνών λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, έδειξαν διάθεση για δουλειά, με πρωταρχικό στόχο φυσικά να παίξουν και πάλι ποδόσφαιρο.

Η Α.Ε. Σαρωνικός μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει τρεις μεταγραφές. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Θεόδωρος Μελάς (31χρ./αμυντικός) από την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού (έχει αγωνιστεί σε Α.Ε. Περάματος, Καραβά, Οδηγήτρια), Γιώργος Μητρόπουλος (28χρ./μέσος) από τον Ατρόμητο Πειραιά (έχει αγωνιστεί σε Ερμή Κορυδαλλού, Βύζα, Θύελλα Ραφήνας, Προοδευτική, Εθνικό, Π.Α.Ο. Ρούφ), ενώ επέστρεψε ο Νεκτάριος Κάτσας (23χρ./αμυντικός) ο οποίος αγωνιζόταν για τέσσερις σεζόν στην Νίκη Προαστείου (Ε.Π.Σ. Αχαΐας).

Από τις περσινές προσθήκες, στο ρόστερ της Α.Ε. Σαρωνικός παρέμειναν οι Κλαούντιο Μαχμουτάϊ και Κώστας Στακάϊ, ενώ όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Αίγινας και ο Κώστας Τρίμπος.

Επίσης, στην ομάδα επέστρεψε και ο Γιώργος Γκοτσούλιας ο οποίος πέρσι είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Τέλος η Α.Ε. Σαρωνικός είναι σε συζητήσεις με νεαρό 16χρονο ποδοσφαιριστή, με τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίζει η περίπτωση του.

Παρελθόν αποτελούν οι Ανδρέας Κανταρτζόπουλος, Μαλντίν Λαλάϊ, Βαγγέλης Τσολάκος, Νίκος Χαραμής, Παναγιώτης Κανταρτζόπουλος και Χάρης Αγγελάκης ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά από εννιά συνεχόμενες αγωνιστικές σεζόν στις ομάδες του νησιού. 'Καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική από τις δύο προηγούμενες και να μπορέσει να τελειώσει. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με βασικό στόχο να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό σύνολο ώστε να μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος που τόσο μας έχει λείψει, να χαίρεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Η τεράστια αποχή των αθλητών είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να προσέξουμε για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Αισιοδοξώ πως με αρκετή προσοχή και υπευθυνότητα, η χρονιά θα τελειώσει ευχάριστα για όσους αγαπούν και στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό' τα πρώτα λόγια εν όψη της νέας αγωνιστικής χρονιάς από τον προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρο.

Η ομάδα της Αίγινας θα δώσει τρία φιλικά προετοιμασίας. Με Ερμή Κορυδαλλού (5/9) εκτός έδρας, με Α.Ο.Α.Δ. (12/9) εντός έδρας και με Άρη Αμφιάλης (19/9) επίσης εντός έδρας. Τέλος, στην κάμερα του Aeginaportal μίλησαν οι Γιώργος Μητρόπουλος και Θοδωρής Μελάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png