Α.Ο. Χαλκηδών-Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 1η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση της Χαλκηδόνας με την Α.Ε. Σαρωνικός, για την 1η αγωνιστική του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά. Το παιχνίδι της πρεμιέρας που διεξήχθει στο 'Παντελής Νικολαΐδης' είχε σχετικά καλό ρυθμό, με δυνατές και σε αρκετές περιπτώσεις σκληρές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τους νησιώτες ωστόσο να φτάνουν κοντά στο 1-0 με τον Καλικαντή ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του γκολκίπερ Κρασσά στο 21ο λεπτό. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε μια ακόμα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με τον Κρασσά να αποκρούει το τετ α τετ του Μητρόπουλου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Αυτό ήταν το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες σε μόλις επτά μέρες, αφού την περασμένη Κυριακή για το θεσμό του κυπέλλου η Α.Ε. Σαρωνικός είχε αποκλείσει την Χαλκηδόνα στην παράταση με 2-0, στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Παρά το 'στείρο' 0-0, ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας λόγο για άδικο αποτέλεσμα βάση της γενικής εικόνας των δύο ομάδων. 'Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος δεν έκανε την ίδια καλή εμφάνιση όπως στο ματς του κυπέλλου, στο οποίο έδειξε αρκετά καλά στοιχεία' δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός κόουτς.

Διαιτητής της αναμέτρηση ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Πούλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ερμή Κορυδαλλού.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Κάτσας, Μελάς, Γκαρής, Τσελάϊ, Φεϊζούλα, Στακάϊ, Μητρόπουλος, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (60' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα του β' ομίλου: Ερμής Κορυδαλλού-Α.Ε. Περάματος 1-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Δραπετσώνα 1-1, Ατρόμητος Κερατσινίου-Ελλάς Ποντίων 0-3, Φίλαθλοι-Αετός Κορυδαλλός 0-2 και Μοσχάτο-Ίκαρος Καλλιθέας 5-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png