Α.Ε. Σαρωνικός-Ερμής Κορυδαλλού 2-0. Για την 2η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 του Ερμή Κορυδαλλού στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας το μεσημέρι της Κυριακής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λουτσιάνο Φεϊζούλα στο 20ο λεπτό, με τον Γιώργο Μητρόπουλο να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του στο 88ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Οι γηπεδούχοι τέλος, είχαν και δυο δοκάρια με τους Πασχάλη και Μητρόπουλο. Αυτή ήταν πρώτη νίκη των νησιωτών στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Χαλκηδόνα στο 'Παντελής Νικολαΐδης' την προηγούμενη Κυριακή.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος, ο οποίος εξήρε τις προσπάθειες των παικτών. 'Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Θέλαμε πολύ τη νίκη και νομίζω ότι δίκαια την πήραμε. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου και ευελπιστώ να υπάρχει ανάλογη συνέχεια", κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Μπιτζίκη και Λυτρίβη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε. Μοσχάτου.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Κάτσας (89' Γκαρής Ν.), Μελάς, Γκαρής Σ, Τσελάϊ (66' Μιστάκου), Φεϊζούλα, Στακάϊ, Μητρόπουλος (89' Γκοτσούλιας), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (81' Πασχάλης).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Περάματος-Μοσχάτο 0-3, Ίκαρος Καλλιθέας-Δραπετσώνα 4-3, Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-1, Χαλκηδόνα-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-0 και Ελλάς Ποντίων-Φίλαθλοι 4-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png