Α.Ε. Μοσχάτου-Α.Ε. Σαρωνικός 6-1. Για την 3η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το βαρύ 1-6 από την Α.Ε. Μοσχάτου επέστρεψε στην Αίγινα η αποστολή της Α.Ε. Σαρωνικός, για την 3η αγωνιστική του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά. Το παιχνίδι του Μοσχάτου δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς όπως δήλωσε στο Aegina Portal και ο τεχνικός των νησιωτών, η εμφάνιση της ομάδας του είναι κακή.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Από την άλλη, η ομάδα του Μοσχάτου εμφάνισε αρκετές επιθετικές αρετές, και μάλιστα προηγήθηκε με 4-0 πριν καλά συμπληρωθούν 35 λεπτά.

Το σκορ άνοιξε ο Νιζάμης με με δυνατό σουτ στο 24ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα (29'), μετά από ασθενής απόκρουση του Κώστα Μπακόμητρου σε σουτ του Σταύρου, ο Λελούδας από κοντά σημείωσε το 2-0. Στο 31ο λεπτό ήρθε η σειρά Σταύρου να χριστεί σκόρερ με διαγώνιο σουτ, και 3 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Μαχμουτάϊ, με τον Πασαλίδη να πετυχαίνει το 4-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πασχάλη στο 47ο λεπτό με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Με την συμπλήρωση 1 ώρας παιχνιδιού, η ομάδα του Μοσχάτου πέτυχε και 5ο τέρμα, με τον Θεοδοσίου, για να έρθει ο νεαρός Εξακοΐδης στο 80 να διαμορφώσει το τελικό 6-1 για την ομάδα του Άρη Κακογιάννη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα (1 ισοπαλία, 1 νίκη) των νησιωτών στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη, απτόητο συνεχίζει το Μοσχάτο με 3 στα 3. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Μπουμπογιατζόγλου και Βογιατζή. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Δραπετσώνα.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (70' Σαμπάνι), Κάτσας (55' Γκαρής Ν.), Μελάς (46' Γκοτσούλιας Γ.), Γκαρής Σ, Καλικαντής, Πασχάλης (68' Μπακόμητρο Ν.), Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (46' Τσελάϊ), Μητρόπουλος, Φεϊζούλα.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ελλάς Ποντίων 0-4, Ατρόμητος Κερατσινίου-Φίλαθλοι 0-2, Ερμής Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 1-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Αετός Κορυδαλλού 0-0 και Δραπετώνα-Α.Ε. Περάματος 0-2.

Την προσεχή Τετάρτη (20/10) για την β' φάση του Κυπέλλου Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Νέο Ικόνιο στο Πέραμα στις 14.00. Ο νικητής του ζευγαριού θα φιλοξενήσει στην επόμενη φάση τον Εθνικό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png