Νέο Ικόνιο-Α.Ε. Σαρωνικός 0-4. Για την β' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την β’ φάση του κυπέλλου Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε του Νέου Ικονίου με 4-0 στο γήπεδο του Περάματος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Η Α.Ε. Σαρωνικός μετά την βαριά ήττα της Κυριακής από το Μοσχάτο με 6-1 για το πρωτάθλημα, ήθελε να βρει την εξιλέωση, και κόντρα στην ομάδα του Ικονίου η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Πειραιά, κατάφερε να πάρει την νίκη-πρόκριση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal





Η νησιωτική ομάδα είχε σε μεγάλη μέρα τον Τάσο Πασχάλη ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Μόλις στο 13ο λεπτό, μετά από σέντρα του Χρυσοχόου ο Πασχάλης με προβολή έκανε το 0-1, με τον Κάτσα στο 32 με ωραία ατομική ενέργεια να σημειώνει το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Πασχάλης εκτέλεσε με εκπληκτικό τρόπο φάουλ από τα 35 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο των γηπεδούχων Βορίσση. Το σκορ έκλεισε και πάλι ο Πασχάλης στο 54ο λεπτό μετά από τετ α τετ.

Το Ικόνιο παρ’ολο που δεν μας πίεσε, είναι μια συγκροτημένη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Πειραιά’. Θέλαμε την πρόκριση, και καταφέραμε να την πάρουμε με σχετική άνεση. Βέβαια, όλα έγιναν εύκολα όταν βρήκαμε το γκολ αρκετά νωρίς. Εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι κάτι το οποίο με ικανοποιεί’, τα λόγια του προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάση Μπακόμητρου.

Στην επόμενη φάση η ομάδα της Αίγινας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην έδρα της. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Κουρκουνάσιο και Πουλόπουλο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (55’ Σαπάνι), Κάτσας (46’ Γκαρής Ν.), Μελάς, Γκαρής Σ. (46’ Γκοτσούλιας), Τσελάϊ, Πασχάλης, Στακάϊ, Μητρόπουλος (70’ Μαχμουτάϊ), Καλικαντής, Φεϊζούλα (55’ Μπακόμητρος Ν.).

Στα άλλα αποτελέσματα της β’ φάσης: Δίας Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-1, Αναγέννηση Μοσχάτου-Φαληρικός 0-4, Α.Σ. Κωφών-Πανφαληρικός 1-1 (3-4 πεν.) , Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Ένωση Ρέντη 4-0, Πήγασος Αγ. Διονυσίου-Ήφαιστος 0-5, Νίκη Ρέντη-Ηρακλής Νικαίας 1-2, Άρης Αμφιάλης-Πανιώνιος Κερατσινίου 3-0 και Ειρήνη 2005-Ίκαρος Καλλιθέας 0-10.

Οι αγώνες: Αετός Κορυδαλλού-Ατρόμητος Πειραιά, Μοσχάτο-Αμπελακιακός, Προφήτης Ηλίας-Περαμαϊκός και Αμφιάλη-Κορυδαλλός θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι Δραπετσώνα-Ελλάς Ποντίων αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας αποχώρησε από τον θεσμό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png