Αετός Κορυδαλλού-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 Αετού Κορυδαλλού εκτός έδρας. Οι νησιώτες σε ένα γενικά μοιρασμένο α' μέρος, έχοντας μια ελαφριά εδαφική υπεροχή, κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μητρόπουλο στο 39ο λεπτό με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η γενική εικόνα των δυο αντιπάλων στο α' ημίχρονο ήταν γενικά καλή, με τους φιλοξενούμενους πηγαίνουν στα αποδυτήρια, προηγούμενοι στο σκορ. Στην επανάληψη, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου μπήκε αρκετά καλά με τους γηπεδούχους όμως του Τάκη Αγγελάκη να φτάνουν μια ανάσα από το 1-1. Συγκεκριμένα, στο 53ο λεπτό μετά από σύγχυση στα καρέ των νησιωτών οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωστόπουλου από τον Χρυσοχόο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιμιλώτης με τον Κώστα Μπακόμητρο με εκπληκτική εκτίναξη, να κρατάει το 1-0 για την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι πίεσαν εκ νέου για την ισοφάριση, δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Οι νησιώτες έπαιξαν με αντεπιθέσεις και είχαν 2-3 καλές στιγμές ώστε να καθαρίσουν το ματς. 'Εξαιρετικό παιχνίδι για τους παίκτες μου, που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς', τα πρωτα λόγια του νεαρού τεχνικού της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρου. 'Είχαμε πίστη στο πλάνο μας, και με απόλυτη συγκέντρωση καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς' κατέληξε. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζερβάκης με βοηθούς τους Μπόλλα και Φραγκιαδάκη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ελλάς Ποντίων εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Σαπάνι (84' Γκαρής Ν.), Κάτσας, Γκαρής Σ, Μελάς, Τσελάϊ (72' Γκοτσούλιας), Χρυσοχόος, Στακάϊ, Μητρόπουλος, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Ε. Περάματος-Ελλάς Ποντίων 0-5, Ίκαρος Καλλιθέας-Φίλαθλοι 2-1, Μοσχάτο-Ερμής Κορυδαλλού 3-2, και Ατρόμητος Κερατσινίου-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-5. Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δραπετσώνα και την Χαλκηδόνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png