Α.Ε. Σαρωνικός - Φίλαθλοι 3 - 0. Για την 7η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στις νίκες για την Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Α’ Πειραιά επικράτησε με 3-0 των Φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, το μεσημέρι της Κυριακής. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 15ο λεπτό με σουτ του Γκοτσούλια και κακή αντίδραση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γκερλέ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Στο 23ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, με τον Μελά να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα, κάτι το οποίο μπορεί να άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες, αλλά στην ουσία δεν στοίχισε στους νησιώτες αφού η εστία του Κώστα Μπακόμητρου δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ματς. Στο 71 ο Μητρόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος έκανε το 2-0, για να έρθει ο Φεϊζούλα πέντε λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Μητρόπουλου, να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί η επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους του Χάρη Αγγελάκη, ο οποίος είχε αποφασίσει να ‘κρεμάσει’ πριν λίγους μήνες τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο 35χρονος πολύπειρος αμυντικός αντικατέστησε τον Φεϊζούλα στο 79ο λεπτό. Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Μητάκο και Κωνσταντόπουλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα εκτός έδρας, ενώ την προσεχή Τετάρτη (14:00) για την 3η φάση του κυπέλλου Πειραιά η ομάδα της Αίγινας υποδέχεται τον Εθνικό.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Κάτσας, Μελάς, Γκοτσούλιας, Τσελάϊ, Φεϊζούλα (79’ Αγγελάκης), Στακάϊ, Μητρόπουλος (79’ Σαμπάνι), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (60’ Πασχάλης-65’ λ.τρ. Μιστάκου).

 Ελλάς Ποντίων-Χαλκηδόνα 3-0, Α.Ε. Περάματος-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-2, Ατρόμητος Κερατσινίου-Ίκαρος Καλλιθέας 2-2 και Αετός Κορυδαλλού-Ερμής Κορυδαλλού 2-2. Ο αγώνας Δραπετσώνα-Μοσχάτο αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png