Α.Ε. Σαρωνικός-Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. 0-4. Για την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ήττα και αποκλεισμός για την Α.Ε. Σαρωνικός από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Πειραιά. Το νησιώτικο συγκρότημα ηττήθηκε με 4-0 από τον Εθνικό το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με την ομάδα του Πειραιά να περνάει στην 4η φάση.

Από το Podcasting Feed του Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Βάρη (2-1 τον τοπικό Αστέρα), εκμεταλλεύτηκαν τόσο την ποιότητα όσο και την εμπειρία τους (ο Εθνικός αγωνίζεται στην Γ' Εθνική), με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη με το ευρύ 4-0. Από την άλλη, η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου η οποία έπαιξε και εκείνη με απουσίες (βλ. Πασχάλη, Κάτσα, Μελά) σε γενικές γραμμές έδειξε να στέκεται αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε ένα σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήταν πιο ουσιαστικός. Το σκορ άνοιξε για τους μπλε ο Δώδας με κεφαλιά μόλις στο 5ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων.

Στο 26ο λεπτό και πάλι ο Δώδας μετά από λάθος γύρισμα του Γκοτσούλια, βρέθηκε απέναντι από τον Μπακόμητρο και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-2. Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Φερναντίνιο από τον Γκαρή, με τον πρώτο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-3, στο 48ο λεπτό. Με την συμπλήρωση 70 λεπτών στο ματς, ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι μετά από χέρι του Παπαγεωργίου, με τον Μουζάκη πάντως να αποκρούει την εκτέλεση του Μητρόπουλου. Το σκορ έκλεισε στο 87ο λεπτό ο Φραγκόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

"'Θεωρώ ότι γενικά ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως δεν ήταν η εικόνα του παιχνιδιού για 4-0, παρ'όλο που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά για την προσπάθεια, και το μόνο που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα", τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, με τον Εθνικό να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η επιστροφή του Θεόφιλου Καλύβα στην Αίγινα. Ο έμπειρος προπονητής του Εθνικού γύρισε σε γνώριμα λημέρια, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει με επιτυχία την φανέλα του Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Λεκαράκο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Γκοτσούλιας (65' Αγγελάκης), Γκαρής Σ. (80' Πιπίνης), Τσελάϊ, Μυστάκου, (65' Σαμπάνι), Στακάϊ, Μητρόπουλος, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (65' Γκαρής Ν.).

Εθνικός: Μουζάκης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Παπαγεωργίου, Ντάφλας (68' Μαρκοπουλιώτης), Κούντου (28' Φερναντίνιο), Δώδας (77' Καλκανάκος), Κώστας (77' Γιαννόπουλος), Λύγκος, Κοκοσίμος (69' Φραγκόπουλος).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για την 3η φάση του κυπέλλου Πειραιά, Φαληρικός-Καραβάς 2-2 (4-3 πεν.).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png