Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα - Α.Ε. Σαρωνικός 2-0. Για την 8η αγωνιστική της Α' Πειραιά.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός γνώρισε την ήττα από την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα με 2-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στις Σιταποθήκες, με τους νησιώτες του Θανάση Μπακόμητρου να εμφανίζονται χωρίς ενέργεια στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μη καταφέρουν να φύγουν από το γήπεδο με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




"Καλύτερος ο Μαύρος Αετός" σύμφωνα με τον νεαρό προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός, "πήρε την νίκη χωρίς να δημιουργήσει πολλές φάσεις, όμως στάθηκε καλύτερα από εμάς. Εμείς πραγματοποιήσαμε μια μέτρια ως κακή εμφάνιση, ενώ πολλά παιδιά έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Θεωρώ πως σημαντικό λόγο για την εμφάνισή μας, έπαιξε ο αγώνας κυπέλλου με τον Εθνικό (Τετάρτη 17/11), καθώς δείξαμε ότι δεν έχουμε ενέργεια".

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, με τον Ηλιόπουλο. Ο Αρώνης έκανε την σέντρα από δεξιά, με τον 36χρονο φορ να βάζει μπροστά την ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά. Αυτό ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου, σε ένα αρκετά καλό και μοιρασμένο παιχνίδι. Στην επανάληψη οι νησιώτες αύξησαν την πίεση, ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 60ο λεπτό οι ασπρόμαυροι είχαν δοκάρι σε σουτ του Πέρρου, και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σφράγισαν την νίκη με δυνατό σουτ του Βάσσου. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στις Σιταποθήκες, με την ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά (παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα, καθώς ήταν τιμωρημένος από το ματς με την Α.Ε. Περάματος) να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Βουτσινάς έχει κάτσει στο παρελθόν στον πάγκο της Α.Ε. Σαρωνικός.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η παρουσία του Aιγινήτη ποδοσφαιριστή Σταύρου Αβραμίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε. Σαρωνικός, και τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα της Α.Ε. Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδας (έχει παίξει και σε Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, Αγροτικό Αστέρα, Ελευθεριακό και Α.Ε. Πετραλώνων).

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον 19χρονο αμυντικό, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα που ανδρώθηκε. "Αντιμετώπισα τον αγώνα όπως όλους τους άλλους. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχουν συναισθήματα και ιδιαιτερότητες. Σαφώς και δεν ξεχνάω ό,τι η Α.Ε. Σαρωνικός είναι η πρώτη μου ομάδα και ότι έκανα εκεί τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, και γι' αυτό μετά τον αγώνα αγκαλιάστηκα και μίλησα με όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες και φίλους. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Α.Ε. Σαρωνικός", κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Κεφαλιάκο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν, Μελάς, Γκοτσούλιας, Τσελάϊ (55' Μιστάκου), Φεϊζούλα, Στακάϊ, Μητρόπουλος, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα: Γεωργίου, Αρώνης, Καμμένος, Κικίδης, Αβραμίδης, Σαλάτας, Πέρρος, Μεσσήνης, Κασδοβασίλης (46' Βάσσος), Ηλιόπουλος (90' Ρεσβάνης) Φωτόπουλος (77' Παλαντέσκου).

Στα άλλα αποτελέσματα: Φίλαθλοι-Χαλκηδόνα 0-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Περάματος 6-2, Μοσχάτο-Αετός Κορυδαλλού 2-2 και Ερμής Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων 1-4. Ο αγώνας ανάμεσα στην Δραπετσώνα και τον Ατρόμητο Κερατσινίου αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png