Α.Ε. Σαρωνικός-Ίκαρος Καλλιθέας 0-0. Για την 9η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Α.Ε. Σαρωνικός με τον Ίκαρο Καλλιθέας το μεσημέρι της Κυριακής, για την 9η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά. Το παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας ήταν μονόπλευρο για τους νησιώτες, με ένταση και ρυθμό ενώ χάθηκαν και αρκετές ευκαιρίες για να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μιστάκου είδε την μπάλα μετά από δυνατό σουτ να βρίσκει το δοκάρι, ενώ 3-4 καλές στιγμές σημειώθηκαν για τους γηπεδούχους και στην επανάληψη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Πιο σημαντικές οι δυο κεφαλιές εξ επαφής του Τσελάϊ, που κατέληξαν αμφότερες λίγο άουτ. Η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου αξίζει να σημειωθεί ότι παρατάχθηκε στον αγώνα με μόλις 14 ποδοσφαιριστές, καθώς έλειπαν για διάφορους λόγους οι Κάτσας, Σωτήρης Γκαρής, Γκοτσούλιας, Νίκος Γκαρής, Πασχάλης και ο Μακρογιάννης (2ος τερματοφύλακας). Από την άλλη, η νεανική ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας δεν απείλησε την εστία του Μπακόμητρου, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να φύγει από την Αίγινα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής, με την Α.Ε. Σαρωνικός να μην καταφέρνει να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο, και να μένει στο 'στείρο' 0-0, κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και το πάθος των ποδοσφαιριστών του, και όπως δήλωσε στο Aegina Portal "μας έλειψε μόνο το γκολ". Παρά τις απουσίες, δείξαμε διάθεση για καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Λυτρίβη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Α.Ε. Περάματος.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Σαμπάνι, Μελάς, Τσελάϊ, Καλικαντής, Μιστάκου, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ, Μητρόπουλος, Φεϊζούλα.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φίλαθλοι-Ερμής Κορυδαλλού 5-0, Χαλκηδόνα-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-0, Ατρόμητος Κερατσινίου-Α.Ε. Περάματος 2-3 και Ελλάς Ποντίων-Μοσχάτο 5-2. Ο αγώνας ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και στην Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png