Α.Ε. Περάματος - Α.Ε. Σαρωνικός 0-6. Για την 10η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με το ευρύ 6-0 της Α.Ε. Περάματος εκτός έδρας, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας του Πειραιά που διεξήχθη στο γήπεδο του Περάματος είχε μοναδική πρωταγωνίστρια την Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, ενώ άλλα τρία τέρματα σημείωσε στην επανάληψη. Από την άλλη, η αδύναμη φέτος Α.Ε. Περάματος η οποία ουσιαστικά δεν απείλησε ιδιαίτερα, γνώρισε την 7η ήττα της στο πρωτάθλημα (2 νίκες, 1 ισοπαλία). Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Μαχμουτάϊ, ενώ στο 11ο λεπτό ο Μιστάκου σημείωσε το 0-2 μετά από ασίστ του Μαχμουτάϊ.

Στο 35' ο Μιστάκου και πάλι πέτυχε το 3-0 μετά από πάσα του Στακάϊ, σκορ με το οποίο έκλεισε το α' ημίχρονο. Στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται αρκετά αδύναμοι στο παιχνίδι τους. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Μητρόπουλος με πλασέ από το ύψος το πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, με τον Γκοτσούλια στο 70ο λεπτό να σημειώνει το 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Μητρόπουλος στο 81ο λεπτό, με πλασέ.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο του Περάματος, με τον Θανάση Μπακόμητρο να μένει ευχαριστημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών του.

"Σίγουρα με ικανοποιεί το αποτέλεσμα αλλά και η γενική εικόνα των ποδοσφαιριστών. Ο αντίπαλος εμφανίστηκε πραγματικά πολύ αδύναμος και εμείς πιο συγκεντρωμένοι και σαφώς πιο αποφασισμένοι από άλλα παιχνίδια", δήλωσε στο Aegina Portal.

Για την ιστορική Α.Ε. Περάματος αξίζει να αναφερθεί ότι στα μέσα του Ιουλίου είχε αποφασιστεί και μάλιστα είχε ανακοινωθεί από την διοίκηση να μη κατέβει στο τρέχον πρωτάθλημα, λόγω πολλών προβλημάτων.

Τελικά, λίγες μέρες αργότερα έγιναν κάποιες ενέργειες, η ομάδα πήρε πήρε πίσω την απόφασή της, και μάλιστα απορρόφησε τον γειτονικό Ολυμπιακό Περάματος και συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Διαιτητής ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Ευαγγελίδη και Μπεσίρη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ατρόμητο Κερατσινίου.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος (65' Μαρμαρινός Κ.), Σαμπάνι, Μελάς, Γκαρής (55' Αγγελάκης), Καλικαντής, Φεϊζούλα (55' Τσελάϊ), Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (55' Γκοτσούλιας), Μητρόπουλος, Μιστάκου (65' Κάτσας).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Αετός Κορυδαλλού-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Χαλκηδόνα 1-5, Μοσχάτο-Φίλαθλοι 5-0 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ερμής Κορυδαλλού 3-0. Ο αγώνας ανάμεσα στην Δραπετσώνα και την Ελλάς Ποντίων αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png