Α.Ε. Σαρωνικός-Χαλκηδόνα 1-1. Για την 12η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν η Α.Ε. Σαρωνικός και η Χαλκηδόνα την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το ισόπαλο 1-1 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους δύο αντιπάλους, καθώς από την μια οι γηπεδούχοι που έδειξαν να πατάνε καλύτερα στο α' μέρος έμειναν με την προσπάθεια, και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που βελτίωσαν την εικόνα τους στο β' ημίχρονο, φεύγοντας με τον βαθμό από την Αίγινα. Η αναμέτρηση κρίθηκε από τα 11 βήματα, καθώς αμφότεροι πέτυχαν τα τέρματα τους από το σημείο του πέναλτι. Στο 29ο λεπτό η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου κέρδισε πέναλτι με τον Μητρόπουλο, ο οποίος ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στους νησιώτες.

Το α' μέρος τελείωσε με την Α.Ε. Σαρωνικός να προηγείται με 1-0 και να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ δημιούργησε και αρκετές φάσεις. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τους παίκτες της Χαλκηδόνας να ψάχνουν την ισοφάριση. Στο 48ο λεπτό σημείωσαν το 1-1 με γκολ του Αυγέρη, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον Ζερβάκη ως οφσάιντ (στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Χαλκηδόνας). Τελικά βρήκαν την ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι, με την συμπλήρωση 73 λεπτών. Πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Χρυσοχόος και διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι. Την 'εσχάτη των ποινών' ανέλαβε για τους κίτρινους ο Αυγέρης, οποίος νίκησε τον Μπακόμητρο από τα 11 βήματα, δίνοντας ουσιαστικά στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Νωρίτερα αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Χαλκηδόνας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, με τον Ζερβάκη να έχει αντίθετη άποψη. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας το μεσημέρι της Κυριακής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο Aegina Portal μίλησε ο τεχνικός των νησιωτών Θανάσης Μπακόμητρος, ο οποίος έδειξε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του: "Θεωρώ ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτο το παιχνίδι, παρά τα πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα με τραυματισμούς, απεργίες πλοίων, τα οποία μας εμπόδισαν να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί. Αγωνιστικά, στο α' ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, καθώς πήραμε όλες τις μιονομαχίες και δημιουργήσαμε φάσεις. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με 1-0 με πέναλτι. Στο β' ημίχρονο κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τελειώσαμε πιο νωρίς το παιχνίδι, και αυτό είχε επακόλουθο η Χαλκηδόνα να το κυνηγήσει, και το κατάφερε χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα, καθώς πολλά παιδιά έπαιξαν και ήταν ανέτοιμα. Ήταν μια καλή προσπάθεια, συνεχίζουμε. Έχουμε το εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη με τον Ατρόμητο Κερατσινίου, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση την οποία χρωστάμε στον κόσμο μας. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το διαιτητικό τρίο δεν στάθηκε επάξια. Δεν θα πω ότι ευνόησε την μία ή την άλλη ομάδα, αλλά θα πω ότι χάλασε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι'", κατέληξε κατέληξε ο προπονητής της ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζερβάκης με βοηθούς τους Πουλόπουλο και Μπιτζίκη.

Την προσεχή Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου (14.00), θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και τον Ατρόμητο Κερατσινίου.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Τσελάϊ, Μελάς, Γκαρής Σ, Καλικαντής, Πασχάλης, Στακάϊ, Φεϊζούλα, Μητρόπουλος, Μαχμουτάϊ (80' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ελλάς Ποντίων-Ατρόμητος Κερατσινίου 5-0, Α.Ε. Περάματος-Ερμής Κορυδαλλού 1-2, Αετός Κορυδαλλού-Φίλαθλοι 0-1 και Ίκαρος Καλλιθέας-Μοσχάτο 1-4. Ο αγώνας αναμεσα στην Δραπετσώνα και την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png