Α.Ε. Σαρωνικός-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-0. Για το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι δίχως τις πολλές φάσεις, η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε του αξιόμαχου αλλά με πολλές αδυναμίες Ατρόμητου Κερατσινίου με 2-0, για το εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πασχάλη στο 28ο λεπτό με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Μητρόπουλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 70ο λεπτό, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δεν έχουν νίκη εντός αγωνιστικού χώρου στο πρωτάθλημα (μια νίκη χωρίς αγώνα με την Δραπετσώνα, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα) σε γενικές γραμμές πάλεψαν το παιχνίδι, και είχαν δοκάρι στο 51ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την φανέλα του Ατρόμητου Κερατσινίου αγωνίζεται και ένας παλιός γνώριμος του νησιού. Ο λόγος για τον 34χρονο Πέτρο Κουρούνη, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Θανάση Μπακόμητρο να μένει ικανοποιημένος από την νίκη, σε ένα "μέτριο έως κακό", όπως χαρακτήρισε, ποιοτικά παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Γκολέ και Ευαγγελίδη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Αίγινας είναι την νέα χρονιά με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού εκτός έδρας, για την 13η αγωνιστική.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Σαπάνι (55' Μιστάκου), Γκαρής Ν (78' Πιπίνης), Μελάς, Αγγελάκης (25' λ.τρ. Γκαρής Σ.), Καλικαντής, Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (87' Γρυπαίος), Μητρόπουλος, Χρυσοχόος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png