Ερμής Κορυδαλλού-Α.Ε. Σαρωνικός 0-4. Για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με το δεξί στο 2022 μπήκε η Α.Ε. Σαρωνικός στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας του Πειραιά. Οι νησιώτες επικράτησαν εκτός έδρας του Ερμή Κορυδαλλού με 4-0, για την 13η αγωνιστική. Η αναμέτρηση δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα από την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του Κορυδαλλού, η οποία μετά τον υποβιβασμό της από την Γ' Εθνική την σεζόν 2019-2020, δείχνει να έχει αποδυναμωθεί αγωνιστικά.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Φεϊζούλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Τσελάϊ και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-1. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μαχμουτάϊ με πλασέ από την μικρή περιοχή, για να έρθει επτά λεπτά αργότερα (67') ο Μιστάκου με σουτ από την μικρή περιοχή μετά από ασθενής απόκρουση του πορτιέρο των γηπεδούχων, να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φεϊζούλα στο 80ο λεπτό με σουτ. Όπως είναι λογικό, απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα έμεινε ο νεαρός τεχνικός των νησιωτών, ο οποίος έκανε λόγω για απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι από τους παίκτες του. "Ήμασταν καλύτεροι με καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να έρθει η νίκη" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπανδριόπουλος με βοηθούς τους Μηλιδώνη και Λαμπροπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται το Μοσχάτο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρελθόν από την Α.Ε. Σαρωνικός αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μητρόπουλος. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την ομάδα του νησιού, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Α.Ε. Μοσχάτου. Ο 28χρονος πολύπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και ήταν αδιαμφισβήτητα πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, πρόλαβε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός σε συνολικά 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 7 τέρματα, ενώ μέτρησε και 3 συμμετοχές στο θεσμό του Κυπέλλου Πειραιά, σκοράροντας μια φορά.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν.(73' Σαπάνι), Μελάς, Γκαρής Σ. (83' Πιπίνης), Τσελάϊ, Φεϊζούλα (83' Μαρμαρινός Κ.), Στακάϊ, Γκοτσούλιας (65' Μιστάκου), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (78' Γρυπαίος Θ.).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Φίλαθλοι-Ελλάς Ποντίων 0-3, Ατρόμητος Κερατσινίου-Χαλκηδόνα 2-4, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αετός Κορυδαλλού 3-0, και Μοσχάτο-Α.Ε. Περάματος 8-0.

Ο αγώνας ανάμεσα στην Δραπετσώνα και τον Ίκαρο Καλλιθέας αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png