Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Μοσχάτο 0-0. Για την 14η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και την Α.Ε. Μοσχάτου, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας το μεσημέρι της Κυριακής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το ενδιαφέρον παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με πολλές μονομαχίες, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Οι νησιώτες εμφάνισαν ένα καλό πρόσωπο, και ιδιαίτερα μετά την απευθείας αποβολή του Τσελάϊ  στο 37ο λεπτό, έδειξαν να μην πτοούνται κόντρα στο φαβορί βάση της βαθμολογίας Μοσχάτο και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μάλιστα, είχε και δύο καλές στιγμές με τον Πασχάλη. Συγκεκριμένα, στο 75ο λεπτό ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Α.Ε. Σαρωνικός έπιασε ένα δυνατό βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή των πρασίνων, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα από το ύψος της μικρής περιοχής, είδε τον πορτιέρο του Μοσχάτου να αποκρούει το δυνατό σουτ που επιχείρησε.

Από την άλλη, νωθρή μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των φιλοξενούμενων στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, με λίγες φάσεις τις οποίες όποτε χρειάστηκε τις εξουδετέρωσε ο Κώστας Μπακόμητρος ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικός.

Η ισοπαλία αυτή φέρνει πίσω την ομάδα του Μοσχάτου (33β.), η οποία βρίσκεται πλέον 9 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελλάς Ποντίων (42β.). Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο νεαρός τεχνικός των γηπεδούχων.

"'Νιώθω περήφανος για τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά και ότι παρ'όλο που παίζαμε για αρκετό διάστημα με 10 ποδοσφαιριστές, ήμασταν αρκετά καλοί. Μας είχε πληγωθεί ο εγωισμός μας από το παιχνίδι του α' γύρου (3η αγων. Μοσχάτο-Α.Ε. Σαρωνικός 6-1). Είμαι σίγουρος ότι πραγματοποιήσαμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας τα τελευταία δύο χρόνια. Το σκορ θεωρώ ότι μας αδικεί καθώς ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο, ο οποίος μπορεί να είχε την κατοχή αλλά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, εμείς ήμασταν πιο απειλητικοί. Για να πάρεις αποτέλεσμα κόντρα στο Μοσχάτο και με 10 παίκτες από το 37, σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος που να υστέρησε. Γι' αυτό θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου", δήλωσε ο Θανάσης Μπακόμητρος στο Aegina Portal.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Παπαδάμ.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός δεν έχει αγώνα, καθώς βάση προγράμματος αντιμετωπίζει την Δραπετσώνα η οποία όμως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Έτσι η ομάδα του νησιού θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Α.Ε. Σαρωνικός πραγματοποίησε νέα μεταγραφή. Ο λόγος για τον γνώριμο Κώστα Τρίμπο, οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού (ουραγός στον 3ο όμιλο της Α' Πειραιά). Ο 37χρονος πλέον έμπειρος μέσος, γύρισε σε γνώριμα λημέρια και μάλιστα στο παιχνίδι με το Μοσχάτο ήταν στην αποστολή.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Μελάς (50' Αγγελάκης), Γκαρής Σ, Τσελάϊ, Πασχάλης (87' Γκαρής Ν.), Στακάϊ, Μιστάκου (83' Γκοτσούλιας), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Αετός Κορυδαλλού-Ίκαρος Καλλιθέας 2-1, Φίλαθλοι-Ατρόμητος Κερατσινίου 1-1, Ελλάς Ποντίων-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 3-0 και Χαλκηδόνα-Ερμής Κορυδαλλού 7-1. Ο αγώνας Α.Ε. Περάματος-Δραπετσώνα δεν διεξήχθη αφού η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png