Αναβλήθηκε ο αγώνας Α.Ε. Σαρωνικός-Αετός Κορυδαλλού, λόγω μη παρουσίας ιατρού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δεν διεξήχθη ο προγραμματισμένος αγώνας της 16ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και τον Αετό Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η αιτία της αναβολής του αγώνα της Κυριακής (6/2) ήταν η μη παρουσία ιατρού στην αναμέτρηση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14.15 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με τον διαιτητή Αλατσάκη να περιμένει το χρονικό όριο ως ορίζει ο κανονισμός και στην συνέχεια να κλείνει το φύλλο αγώνα. Όπως είναι φυσικό, και οι δύο αντίπαλες ομάδες παρουσιάστηκαν κανονικά στο γήπεδο.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρο, ο οποίος επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Για την τύχη του ματς θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Στα αποτέλεσμα της 16ης αγωνιστικής: Ελλάς Ποντίων-Α.Ε. Περάματος 8-0, Φίλαθλοι-Ίκαρος Καλλιθέας 2-1, Ερμής Κορυδαλλού-Μοσχάτο 0-7 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ατρόμητος Κερατσινίου 4-1. Ο αγώνας Χαλκηδόνα-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Ελλάς Ποντίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png