Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Δημήτρης Λαβούτας. Είχε διατελέσει πρόεδρος στον Α.Ο.Α. Σαρωνικός.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Δημήτρης Λαβούτας, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος στον Α.Ο.Α. Σαρωνικός.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Ο εκλιπών με καταγωγή από την Αίγινα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του νησιού. Έζησε και δραστηριοποιήθηκε στο Κερατσίνι όπου διατηρούσε επιχείρηση με πλακάκια και είδη υγιεινής. Είχε τρεις αδερφές. Την Λίνα, την Τερψιχόρη και την χήρα του Δημητρίου Καψάλη, Φλώρα. Ήταν μέλος του Ιδρύματος "Ανδρέα Δ. Καψάλη".

Ο Δημήτρης Λαβούτας ήταν παντρεμένος με την Αναστασία Λαβούτα, ενώ απέκτησε μαζί της δύο αγόρια, τον Λευτέρη και τον Άγγελο, οι οποίοι φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων (Καλλιθέα 1974-1979) και με την φανέλα του Ολυμπιακού (1969-1973) ενώ ήταν και ιδρυτικό στέλεχος του συνδέσμου βετεράνων της πειραιώτικης ομάδας. Στο παρελθόν  αγωνίστηκε και με την φανέλα του Α.Ο.Α. Σαρωνικός (αρχές δεκαετίας ‘80) με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το 2002 ανέλαβε από το πόστο του προέδρου την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού, σε μια δύσκολη για εκείνη περίοδο, θέτοντας όμως τις βάσεις για την επιτυχημένη πορεία της. Πέραν από πρόεδρος, υπήρξε πιστός φίλαθλος του ιστορικού Σαρωνικού, ο οποίος ήταν και η μεγάλη του αγάπη και πάντα πρόθυμος να τον βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο.

Πέραν από την ανδρική ομάδα, έδινε το παρών στους αγώνες και των τμημάτων υποδομής, είτε αυτά έπαιζαν εντός είτε εκτός έδρας. Στην μνήμη των συγγενών και φίλων του, θα μείνει ως ένας άνθρωπος χαμογελαστός με πάθος για δημιουργία.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.  Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Κερατσίνι, και η ταφή στο κοιμητήριο των Αγίων Ασωμάτων στην Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png