Α.Ε. Σαρωνικός - Ελλάς Ποντίων 1-1. Για την 17η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Α.Ε. Σαρωνικός και Ελλάς Ποντίων για την 17η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, το μεσημέρι της Κυριακής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Αυτή ήταν και η πρώτη βαθμολογική απώλεια της Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα, αφού η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα τις προηγούμενες 16 αγωνιστικές είχε μόνο νίκες. Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι του Σταύρου Τζαναβάρα ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, και συγκεκριμένα στο 4ο μόλις λεπτό με σκόρερ τον Ηλιάδη μετά από ασίστ του Σταφσουλάι.

Η αναμέτρηση σε γενικές γραμμές ήταν αμφίρροπη, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις εκατέρωθεν. Οι νησιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 60 λεπτό, με τον Καλικαντή από το σημείο του πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Χρυσοχόος. Πέντε λεπτά αργότερα, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου έμεινε με παίκτη λιγότερο, μετά από αποβολή (2η κίτρινη) του Μελά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν τον πορτιέρο Λευκόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ναβροζίδη.

Από την αποβολή του Μελά και έπειτα, η πίεση των φιλοξενούμενων αυξήθηκε, με τους γηπεδούχους όμως καλά οργανωμένους αμυντικά να αποσοβούν τον κάθε κίνδυνο. Σε μια από τις χαρακτηριστικότερες φάσεις των παικτών της Ελλάς Ποντίων, ήταν ένα βολέ του Ηλιάδη με τον Κώστα Μπακόμητρο να πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση.

Απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, έμεινε ο νεαρός τεχνικός της ομάδας της Αίγινας "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά δύσκολο αντίπαλο και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές ανταπεξέλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί αλλά όπως είναι φυσιολογικό, μετά την αποβολή κοιτάξαμε περισσότερο να κρατήσουμε την ισοπαλία", κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λαθύρης με βοηθούς τους Μητάκο και Παρισσόπουλο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από τους Φιλάθλους.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Μελάς, Γκαρής, Τσελάϊ, Πασχάλης (72' Αγγελάκης), Στακάϊ, Μιστάκου (92' Γκοτσούλιας), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-2, Α.Ε. Περάματος-Φίλαθλοι 1-0, Αετός Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 3-0, και Ατρόμητος Κερατσινίου-Μοσχάτο 0-4. Ο αγώνας Δραπετσώνα-Ερμής Κορυδαλλού αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Όσο αναφορά το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και τον Αετό Κορυδαλλού το οποίο αναβλήθηκε για μη παρουσία ιατρού, η Πειθαρχική Επιτροπή της 'Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κάλεσε σε έγγραφη απολογία την ομάδα της Αίγινας, και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η απόφαση για τις τύχες του αναβληθέντα παιχνιδιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png