Φίλαθλοι-Α.Ε. Σαρωνικός 1-3. Για την 18η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 18η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 3-1 των Φιλάθλων στις Σιταποθήκες. Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Μπακόμητρου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν αφού πρώτα ισοφάρισαν πολύ γρήγορα, να γυρίσουν το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ποτουρίδη στο 19ο λεπτό μετά από σύγχυση στα καρέ του Μπακόμητρου , με την ομάδα της Αίγινας να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα δύο λεπτά αργότερα (21ο λεπτό) με κοντινό πλασέ του Τσελάϊ. Αυτό ήταν και το σκορ για το α' μέρος.

Στην επανάληψη οι νησιώτες, παρ'όλο που έδειξαν να υστερούν στην τελική προσπάθεια έχοντας αρκετές προϋποθέσεις για κάτι καλό, κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρουν το ματς.

Συγκεκριμένα, στο 83ο λεπτό μετά από ασίστ του Καλικαντή ο Φεϊζούλα σημείωσε το 1-2, για να έρθει ο Πασχάλης στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μετά από ασίστ του Μαχμουτάϊ, να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και παρ'όλο που στράβωσε με το γκολ του αντιπάλου, καταφέραμε να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού και να κερδίσουμε. Είχαμε απουσίες, τις οποίες όμως διαχειριστήκαμε αρκετά καλά. Γενικά ήμασταν καλοί με ορθόδοξο ποδόσφαιρο αλλά μας έλειψε η τελική ενέργεια.

Η αντίπαλη ομάδα ήταν αρκετά σκληρή και ανταγωνιστική αλλά με πολύ κακό τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της.

Σίγουρα μας βοήθησε η άμεση ισοφάριση και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη. Πλέον έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα στην έδρας μας, για το οποίο θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι ώστε να πάρουμε τη ρεβάνς από την ήττα του Α' γύρου", ανέφερε στις δηλώσεις του στο Aegina Portal ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουβέλης με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Μηλιδώνη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Τσελάϊ, Πασχάλης, Στακάϊ, Γκοτσούλιας (63' Κάτσας), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Χαλκηδόνα-Ελλάς Ποντίων 1-6, Ερμής Κορυδαλλού-Αετός Κορυδαλλού 3-4, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Περάματος 3-1 και Ίκαρος Καλλιθέας-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-1.

Ο αγώνας Μοσχάτο-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά κάλεσε (17/2) σε έγγραφη απολογία την Α.Ε. Σαρωνικός, αυτή τη φορά για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Ελλάς Ποντίων στην Αίγινα.

Να θυμίσουμε ότι Α.Ε. Σαρωνικός μετά από απόφαση (16/2) της Πειθαρχικής Επιτροπής έχασε το ματς (16η αγωνιστική) με τον Αετό Κορυδαλλού (6/2) με 3-0 α.α, καθώς θεωρήθηκε υπαίτια για την αναβολή του, με τη νησιώτικη ομάδα να καταθέτει έφεση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png