Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-0. Για την 19η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Κυριακή το μεσημέρι, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, καθώς τα υπόλοιπα ματς έγιναν το Σάββατο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Οι δύο ομάδες σε ένα γενικά ενδιαφέρον παιχνίδι αρκέστηκαν στην ισοπαλία, με τους νησιώτες χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση να δείχνουν πιο δραστήριοι, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Γεωργίου.

Από την άλλη το συγκρότημα του παλιού γνώριμου στο νησί Δημήτρη Βουτσινά (είχε διατελέσει στο παρελθόν προπονητής στην Α.Ε. Σαρωνικός), προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις και αρκετά γεμίσματα να φανεί απειλητικό, χωρίς όμως να καταφέρει και πολλά.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρο, ο οποίος ανέφερε τα εξής: "Δεν πιάσαμε μεγάλη απόδοση στο παιχνίδι μας, κόντρα σε μια ομάδα η οποία έπαιζε κυρίως με γεμίσματα. Σωστή τακτική εκ μέρους τους καθώς πιστεύω ότι ήρθαν για να πάρουν την ισοπαλία. Σίγουρα δεν βρήκαμε διαδρόμους παρ' όλα αυτά χάσαμε τουλάχιστον έξι μεγάλες ευκαιρίες (2 στο α' ημίχρονο και 4 στο β' ημίχρονο). Δεν απειληθήκαμε σε καμία περίπτωση. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι πρέπει να αναλογιστούμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας, πάντα υπάρχει αντίπαλος με το δικό του πλάνο. Άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Παρ' όλα αυτά θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού και εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε, ή μας περιόρισε ο αντίπαλος. Σίγουρα αν υπήρχε νικητής, θα ήμασταν εμείς καθώς είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε", κατέληξε.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Αιγινήτη ποδοσφαιριστή Σταύρου Αβραμίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε. Σαρωνικός και τώρα αγωνίζεται με την φανέλα την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα (έχει παίξει και σε Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, Αγροτικό Αστέρα, Ελευθεριακό και Α.Ε. Πετραλώνων).

Ο 20χρονος ταλαντούχος αμυντικός πάντως δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι (ήταν στον πάγκο), καθώς έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Πειραιά, την 1η Δεκεμβρίου 2021, και έκτοτε βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης . Διαιτητής ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Τριανταφυλλίδη και Ευαγγελίδη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας εκτός έδρας (Τετάρτη 2 Μαρτίου).

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Κάτσας, Μελάς, Γκαρής, Τσελάϊ (62' Γκοτσούλιας), Πασχάλης (62' Μιστάκου), Στακάϊ, Φεϊζούλα, Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα: Ελλάς Ποντίων-Ερμής Κορυδαλλού 5-0, Αετός Κορυδαλλού-Μοσχάτο 0-2, Α.Ε. Περάματος-Ίκαρος Καλλιθέας 0-3 και Χαλκηδόνα-Φίλαθλοι 1-0. Ο αγώνας Ατρόμητος Κερατσινίου-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png