Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Σαρωνικός 0-3. Για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Α.Ε. Σαρωνικός η οποία για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, επικράτησε με 3-0 του Ίκαρου Καλλιθέας στο γήπεδο Παραλία Καλλιθέας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα του νησιού δεν αντιμετώπισε προβλήματα, κόντρα στην νεανική ομάδα του Ικάρου η οποία προσπάθησε μεν να παίξει επιθετικά, δίχως όμως να μπορέσει να παραβιάσει την εστία του Μπακόμητρου.

Στο 17ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Μαχμουτάϊ, ο Στακάϊ με δυνατό πλασέ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες, και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει δράση ο Πασχάλης, ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Αρχικά, στο 59ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Στακάϊ, με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 0-2, και στη συνέχεια στο 73ο λεπτό μετά από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Χρυσοχόου, ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το τελικό 0-3.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη εμφανίστηκε αμέσως μετά το παιχνίδι όπως είναι φυσιολογικό ο τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος: "Μια καθαρή νίκη κόντρα σε μια καλή σε γενικές γραμμές ομάδα, η οποία έπαιζε δίχως σκοπιμότητες", η δήλωση του νεαρού τεχνικού στο Aegina Portal.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Γκολέ και Μπόλλα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Α.Ε. Περάματος.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Κάτσας, Μελάς, Γκαρής Σ, Τσελάϊ (87' Μενάγιας), Πασχάλης (87' Γκαρής Ν.), Στακάϊ, Φεϊζούλα (61' Μιστάκου), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (82' Σαπάνι).

Στα άλλα αποτέλεσμα του ομίλου: Ερμής Κορυδαλλού-Φίλαθλοι 0-1 , Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Χαλκηδόνα 2-2, Α.Ε. Περάματος-Ατρόμητος Κερατσινίου 0-2 και Μοσχάτο-Ελλάς Ποντίων 2-1. Ο αγώνας Δραπετσώνα-Αετός Κορυδαλλού αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png