Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Περάματος 2-0. Για την 21η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η Α.Ε. Σαρωνικός κατέβαλε την αντίσταση της νεανικής Α.Ε. Περάματος με 2-0, για την 21η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το μεσημέρι.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου όπως δήλωσε και ο ίδιος, έπαιξε τόσο όσο να κερδίσει. Οι νησιώτες σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, με χαρακτηριστικότερες αυτές του Μελά στο α' μέρος, όταν μετά από κόρνερ του Πασχάλη βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή, με το πλασέ του να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Τσιαβό, και στο 76ο λεπτό μια σχεδόν παρόμοια φάση, με τον Γκοτσούλια να βρίσκεται απέναντι από τον νεαρό τερματοφύλακα της Α.Ε. Περάματος, και να μη μπορεί να τον νικήσει. Τα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο 56ο λεπτό με τον Φεϊζούλα μετά από ωραία συνεργασία και στο 80ο με τον Γκοτσούλια μέσα από την μικρή περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είναι ιδιαίτερα αδύναμοι φέτος, έπαιζαν από το 37ο λεπτό με παίκτη λιγότερο μετά από απευθείας κόκκινη που αντίκρισε ο Τερζάκης. Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα έμεινε ο τεχνικός των νησιωτών.

"Η εμφάνιση μας ήταν τόσο όσο να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν χάνονται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήμασταν καλοί. Κρατάμε το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε", τα λόγια του Θανάση Μπακόμητρου αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Aegina Portal.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Γκολέ και Ευαγγελίδη. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Κερατσινίου εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Γκαρής Ν, Μελάς, Αγγελάκης, Σαπάνι (68' Τσελάϊ), Πασχάλης (85' Οικονόμου), Στακάϊ, Φεϊζούλα (68' Γκοτσούλιας), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (68' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ερμής Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-3, Φίλαθλοι-Μοσχάτο 1-4, Χαλκηδόνα-Ίκαρος Καλλιθέας 1-3 και Ατρόμητος Κερατσινίου-Αετός Κορυδαλλού 0-0. Ο αγώνας Ελλάς Ποντίων-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png