Θα διεξαχθεί κανονικά σε νέα ημερομηνία ο αγώνας Α.Ε. Σαρωνικός-Αετός Κορυδαλλού, μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Μετά απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) η οποία αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο επίσημο site της ομοσπονδίας, ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Α’ Πειραιά ανάμεσα στην Α.Ε. Σαρωνικός και τον Αετό Κορυδαλλού, θα διεξαχθεί κανονικά σε νέα ημερομηνία.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης ιατρού στις 6 Φεβρουαρίου, με την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά να καλεί την Α.Ε. Σαρωνικός σε εγγραφή απολογία (8/2). Τελικά με απόφαση της (16/2) , η Α.Ε. Σαρωνικός θεωρήθηκε υπαίτια για την αναβολή και τιμώρησε την ομάδα του νησιού με μηδενισμό, κατοχυρώνοντας τον αγώνα στον Αετό Κορυδαλλού με σκορ 3-0 και χρηματική ποινή στην Α.Ε. Σαρωνικός 100 ευρώ.  Η ομάδα της Αίγινας άσκησε έφεση, και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/3) η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. ανάρτησε την παρακάτω απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταίας της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου Σαρωνικός Αίγινας. Εξαφάνισε την υπ’ αριθμ. 45/16-2-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, με την οποία κρίθηκε ότι ο Σαρωνικός είναι υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του αγώνα του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, μεταξύ αυτού και του αθλητικού σωματείου Αετός Κορυδαλλού που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 6/2/2022 και ώρα 14.15 στο Δημοτικό γήπεδο Αίγινας.  Διέταξε τον επανορισμό του αγώνα".

Πλέον το λόγο έχει η επιτροπή πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά, η οποία θα ορίσει το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png