Ατρόμητος Κερατσινίου-Α.Ε. Σαρωνικός 1-1. Για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας του Πειραιά, ανάμεσα στον Ατρόμητο Κερατσινίου και την Α.Ε. Σαρωνικός.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Οι νησιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν το διπλό κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις και παλεύει για την σωτηρία, και έτσι δε θα μπορέσει να διεκδικήσει την 3η θέση στο εξ' αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Αετό Κορυδαλλού στην Αίγινα (μετά την εκδίκαση της έφεσης της Α.Ε. Σαρωνικός).

Στα αγωνιστικά, στο παιχνίδι της Χαραυγής η Α.Ε. Σαρωνικός εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Αρχικά ένα μέτριο α’ ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χωρίς ουσιαστικά να απειλήσουν ιδιαίτερα, με πέναλτι στο 41ο λεπτό του Βιδάλη μετά από χέρι του Σαπάνι. Ένα λεπτό νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Στακάϊ μετά από σέντρα σουτ.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα στο α’ μέρος, ενώ στο β’ ημίχρονο το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου ήταν σαφώς πιο βελτιωμένο με πολλές φάσεις και χαμένες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς όμως να καταφέρουν και πολλά καθώς τα δοκάρια τους το στέρησαν. Μελάς με κεφαλιά, Γκοτσούλιας με πλασέ και Πασχάλης επίσης με πλασέ, είδαν αμφότεροι τις προσπάθειες τους να καταλήγουν στο δοκάρι.

Τελικά, τον ‘γόρδιο δεσμό’ έλυσε ο πολύ ανεβασμένος τελευταία Τάσος Πασχάλης, ο οποίος με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 81ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Καφαράκη ο οποίος παρά την υπερπροσπάθεια δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Χαραυγής, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Μητάκο και Παρισσόπουλο.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και σειρά παίρνουν τώρα τα play offs και τα play outs. Εκκρεμεί βέβαια και ο αγώνας της Α.Ε. Σαρωνικός με τον Αετό Κορυδαλλού, ο οποίος βέβαια μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα της Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα (εξασφάλισε την 3η θέση) με το Μοσχάτο, αλλά και το αποτέλεσμα της Α.Ε. Σαρωνικός, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Αίγινας (4η θέση).

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά όρισε (τη Δευτέρα το πρωί) το αναβληθέν παιχνίδι για την προσεχή Τετάρτη στις 14.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας όμως, η ομάδα του Αετού Κορυδαλλού με έγγραφο της προς της Ε.Π.Σ.Π. δήλωσε αδυναμία να ταξιδέψει στο νησί για τον επικείμενο αγώνα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ματαιωθεί (ο αγώνας αναμένεται να καταχωρηθεί στην Α.Ε. Σαρωνικός με 3-0 α.α). Να σημειωθεί ότι η Α.Ε. Σαρωνικός θα συμμετάσχει στα play outs (μαζί με όλες τις ομάδες που τερμάτισαν από την 3η θέση και κάτω), ενώ από τον β’ όμιλο στα play offs θα συμμετάσχουν η Ελλάς Ποντίων (1η θέση) και το Μοσχάτο (2η θέση).

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Σαπάνι, Κάτσας, Μελάς, Γκαρής Σ, Τσελάϊ, Πασχάλης, Στακάϊ, Γκοτσούλιας (83’ Μιστάκου), Καλικαντής, Μαχμουταϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Περάματος-Χαλκηδόνα 0-1, Αετός Κορυδαλλού-Ελλάς Ποντίων 0-8, Ίκαρος Καλλιθέας-Ερμής Κορυδαλλού 1-1 και Μοσχάτο-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-2. Ο αγώνας Δραπετσώνα-Φίλαθλοι αναβλήθηκε καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png