Α.Ε. Σαρωνικός-Ατρόμητος Κερατσινίου 6-1. Για την 1η αγωνιστική των play out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 1η αγωνιστική των Play out του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε εύκολα του αδύναμου Ατρόμητου Κερατσινίου με 6-1, παίρνοντας έτσι μια άτυπη ρεβάνς από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, όταν η ομάδα του Κερατσινίου είχε αποσπάσει την ισοπαλία (1-1) από τους νησιώτες την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Χαραυγής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το παιχνίδι της πρεμιέρας των play out δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς οι γηπεδούχοι του Θανάση Μπακόμητρου επικράτησαν κατά κράτος του αντιπάλου, ο οποίος μάχεται για την σωτηρία του. Τον χορό των τερμάτων, άνοιξε για τους νησιώτες στο 9ο λεπτό ο Πασχάλης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 35μ περίπου, με τον Γκοτσούλια να σημειώνει το 2-0 στο 32ο με πλασέ, μετά από σέντρα του Χρυσοχόου.

Στο 41ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με σκόρερ τον Γκοτσούλια μετά από ωραία συνεργασία των Στακάϊ και Μαχμουτάϊ. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του α' ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη σημειώθηκαν ακόμα τέσσερα τέρματα.

Με την συμπλήρωση 50 λεπτών ο Πασχάλης με αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το 4-0, και στο 66ο λεπτό με δυνατό σουτ μετά από σέντρα του Κάτσα, πέτυχε το 5-0 σημειώνοντας έτσι χατ τρικ, δείγμα του ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Στακάϊ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μιστάκου. Διαιτητής της αναμέτρησης του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας ήταν ο Γιανναράκης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Αντωνόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος (70' Μακρογιάννης), Χρυσοχόος, Κάτσας, Αγγελάκης, Γκαρής Σ. (55' Πιπίνης), Τσελάϊ (87' Μενάγιας), Πασχάλης, Στακάϊ, Γκοτσούλιας (55' Φεϊζούλα), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ (55' Μιστάκου).

Στα άλλα αποτελέσματα της φάσης των play out: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ερμής Κορυδαλλού 3-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Περάματος 3-0 και Αετός Κορυδαλλού-Φίλαθλοι 1-2. Ο αγώνας Χαλκηδόνα-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα Play out κουβαλάνε την βαθμολογική τους συγκομιδή την κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τα Play out θα έχουν εννέα αγωνιστικές, και οι αγώνες θα είναι μονοί.

Όσον αφορά τα play off και τις ομάδες που πήραν τις δύο πρώτες θέσεις στους τρεις ομίλους της Α' Κατηγορίας, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική με τα εξής αποτελέσματα: Χαραυγή-Περαμαϊκός 1-2, Ελλάς Ποντίων-Α.Σ. Ποντίων 5-1 και Αμφιάλη-Μοσχάτο 0-0.

Οι έξι αυτές ομάδες οι οποίες συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα των 5 αγωνιστικών, θα διεκδικήσουν (2 ομάδες) την άνοδο τους στην Γ' Εθνική Κατηγορία. Χαραυγή (3ος όμιλος), Αμφιάλη (1ος όμιλος) και Ελλάς Ποντίων (2ος όμιλος) λόγω της 1ης θέσης που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ξεκινούν τα Play off με +1 βαθμό.  Οι υπόλοιπες ομάδες ξεκινούν με 0 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα και θα είναι μονοί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png