Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Σαρωνικός 0-2. Για την 2η αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική της φάσης των Play out του β' ομίλου της Α' Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-0 της Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες. Το νησιώτικο συγκρότημα στο καλύτερο σύμφωνα με τον προπονητή Θανάση Μπακόμητρο παιχνίδι του εκτός έδρας για φέτος, πήρε την νίκη χάρις σε τέρματα των Μιστάκου και Πασχάλη, ενώ είχε και αρκετές ευκαιρίες με τους Πασχάλη, Φεϊζούλα, Κάτσα και Γκοτσούλια στο α' μέρος, και μια ακόμα με τον Πασχάλη στο δεύτερο. 

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά είχε δύο καλές στιγμές με τον Ηλιόπουλο με κεφαλιά στο α' μέρος, με τον Μπακόμητρο να αποκρούει εντυπωσιακά και ένα σουτ εξ επαφής του Βάσσου, το οποίο κατέληξε άουτ.

Η Α.Ε. Σαρωνικός πήρε το προβάδισμα στο 38ο λεπτό με τον Μιστάκου με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Κάτσα, και στο 55ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος τελευταία Τάσος Πασχάλης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς στις Σιταποθήκες, με τους νησιώτες να παίρνουν την νίκη.

Ικανοποιημένος τόσο από την νίκη όσο και από την εμφάνιση ο τεχνικός Θανάσης Μπακόμητρος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο Aegina Portal, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Πραγματοποιήσαμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας, και σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς, κερδίσαμε σχετικά εύκολα", κατέληξε.

Στα αξιοσημείωτα, η επανεμφάνιση μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες του Αιγινήτη ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδας Σταύρου Αβραμίδη. Ο 20χρονος ταλαντούχος αμυντικός είχε υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο αρχές Δεκεμβρίου, και στον παιχνίδι με την Α.Ε. Σαρωνικός αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Στεφάνου και Παπαδάμ.
Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Κάτσας, Αγγελάκης, Γκοτσούλιας, Τσελάϊ, Πασχάλης (85' Σαπάνι), Στακάϊ, Μιστάκου, Φεϊζούλα (88' Πιπίνης), Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα των Play out: Ατρόμητος Κερατσινίου-Ίκαρος Καλλιθέας 1-2, Ερμής Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 1-2 και Α.Ε. Περάματος-Αετός Κορυδαλλού 1-6.

Για την φάση των Play off (2η αγωνιστική) τέλος, Περαμαϊκός-Ελλάς Ποντίων 0-2, Μοσχάτο-Χαραυγή 3-1 και Α.Σ. Ποντίων-Αμφιάλη 0-0. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες των Play off είναι μονοί και διεξάγονται σε ουδέτερες έδρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png