Α.Ε. Σαρωνικός-Ίκαρος Καλλιθέας 0-1. Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με γκολ του Μέτα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Σαρωνικός στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, την Κυριακή το απόγευμα. Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της φάσης των Play out του β' ομίλου της Α' Κατηγορίας του Πειραιά ήταν αρκετά καλό, με πολλές φάσεις και καλό ρυθμό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal





Οι νησιώτες οι οποίοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους, έφτασαν πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε καμία από αυτές, και στην τελευταία ουσιαστικά φάση του ματς δέχτηκαν την ψυχρολουσία. Χρυσοχόος δύο φορές και Μαχμουτάϊ μια, δεν κατάφεραν αμφότεροι να φτάσουν στο γκολ στο α' μέρος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό ο Μιστάκου έκανε το σουτ, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει προσωρινά, στην συνέχεια τον Χρυσοχόο να μπαίνει στη φάση και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα, ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή με τον διαιτητή όμως να δείχνει "παίζετε"'. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Μπακόμητρου κατευθύνθηκαν και στο α' βοηθό για να διαμαρτυρηθούν, με τον τελευταίο να είναι ανένδοτος.

Στο 82ο λεπτό ο Μιστάκου προσπάθησε εκ νέου να παραβιάσει με κεφαλιά την εστία της ομάδας της Καλλιθέας, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ηλιάδη, να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση. Και φτάνουμε στο 94ο λεπτό, εκεί όπου ο Ίκαρος με ένα άκρως τυχερό τέρμα του Μέτα, πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από κάθετη πάσα του Κρητικού στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε. Σαρωνικός, ο Μέτα βρέθηκε απέναντι από τον Μπακόμητρο ο οποίος είχε βγει από την εστία του για να διώξει, η μπάλα κόντραρε και πήρε μια περίεργη τροχιά και κατευθύνθηκε προς το βάθος της εστίας του έμπειρου γκολκίπερ. Ένα ομολογουμένως περίεργο τέρμα, το οποίο όμως έδωσε την νίκη στην ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας σε ουσιαστικά "νεκρό" χρόνο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Α.Ε. Σαρωνικός στην έδρα της την φετινή σεζόν, και η πρώτη μετά από την ήττα στις 21 Νοεμβρίου από την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα (2-0 στις Σιταποθήκες) για την 8η αγωνιστική. 

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του αλλά φυσικά όχι από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο νεαρός τεχνικός των νησιωτών Θανάσης Μπακόμητρος. "Παίξαμε με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα παρ'όλο που ήμασταν καλοί να μη πάρουμε κάτι από το ματς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί σε αρκετές από αυτές. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος αρκετά φιλόδοξος και με καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι έγινε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι, το οποίο παρά την ήττα, με άφησε ικανοποιημένο", ανέφερε στις δηλώσεις του στο Aegina Portal. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζέστας με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Κουρκουνάσιο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Χαλκηδόνα εκτός έδρας. 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Σαπάνι, Κάτσας, Τσελάϊ, Γκοτσούλιας, Τρίμπος (80' Πιπίνης), Μιστάκου, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ, Καλικαντής, Χρυσοχόος. 
 
Στα άλλα αποτελέσματα: Φίλαθλοι-Ερμής Κορυδαλλού 0-2, Χαλκηδόνα-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-2 και Αετός Κορυδαλλού-Ατρόμητος Κερατσινίου 3-2. Ο αγώνας Δραπετσώνα-Α.Ε. Περάματος αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 
 
Τέλος, για την 4η αγωνιστική των Play off: Μοσχάτο-Α.Σ. Ποντίων 5-0, Χαραυγή-Ελλάς Ποντίων 0-3 και Αμφιάλη-Περαμαϊκός 4-0. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες της φάσης των Play off είναι μονοί και διεξάγονται σε ουδέτερες έδρες. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png