Α.Ο. Χαλκηδών-Α.Ε. Σαρωνικός 2-1. Για την 4η αγωνιστική των Play Out της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική της φάσης των play out της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι από την Χαλκηδόνα με 2-1 στο "Παντελής Νικολαΐδης".

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Σ' ένα παιχνίδι αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να έχουν η κάθε μια τις στιγμές τους, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραίο πλασέ του Λαλάϊ στο 18ο λεπτό. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Σαρωνικός βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των νησιωτών και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επανέλθουν στο ματς, είχαν κάποιες καλές στιγμές στο α’ μέρος, το οποίο όμως έληξε με την Χαλκηδόνα προηγούμενη με 1-0.

Στην επανάληψη οι μπλε μπήκαν δυνατά ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και τα κατάφεραν τελικά με την συμπλήρωση 75 λεπτών, με τον "συνήθη ύποπτο" τελευταία, Τάσο Πασχάλη.

Ο 29χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός εκτέλεσε φάουλ από τα 35 μέτρα περίπου, η μπάλα λόγω και του ανέμου πήρε περίεργη τροχιά, και καρφώθηκε στο βάθος της εστίας του πορτιέρο των γηπεδούχων Κρασσά, ο οποίος παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία του αλώβητη. Το περίεργο τέρμα του Πασχάλη έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να πιέζει για την ανατροπή.

Δυστυχώς όμως, αντί για την ανατροπή ήρθε το δεύτερο γκολ για την Χαλκηδόνα λίγα λεπτά πριν το τέλος. Στο 89ο λεπτό η ομάδα της Χαλκηδόνας κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Κάτσα, με τον Μπέλια να σημαδεύει σωστά και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

"Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αυτό που μετράει. Ήμασταν αρκετά καλοί σε γενικές γραμμές, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη μπήκαμε εξίσου καλά, ισοφαρίσαμε αλλά στο τέλος σε μια φάση που ποτέ δεν κατάλαβα, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε βάρος μας. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το παιχνίδι", ήταν η δήλωση του τεχνικού της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάση Μπακόμητρου στο Aegina Portal.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο τεχνικός, η Α.Ε. Σαρωνικός πέραν της φάσης του πέναλτι στο 89', φωνάζει και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή Δαμιανάκη στο Α’ μέρος, μετά από ανατροπή στον Καλικαντή.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο "Παντελής Νικολαΐδης", με τη Χαλκηδόνα να παίρνει τη νίκη και την Α.Ε. Σαρωνικός να γνωρίζει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν της περασμένης αγωνιστικής από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 1-0, στην Αίγινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές. Δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και μια για το Κύπελλο. Συγκεκριμένα η αρχή έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου για την 1η φάση του Κυπέλλου Πειραιά με την Α.Ε. Σαρωνικός να επικρατεί με 2-0 της Χαλκηδόνας στην παράταση στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο "Παντελής Νικολαΐδης", στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (3/10), και τέλος για την 12η αγωνιστική (19/12) και το παιχνίδι του β' γύρου, ήρθαν και πάλι ισόπαλοι αυτή τη φορά με σκορ 1-1, στην Αίγινα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Σγουράκη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Αετό Κορυδαλλού.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Κάτσας, Γκοτσούλιας, Γκαρής, Τρίμπος (80’ Τσελάϊ), Πασχάλης, Στακάϊ, Φεϊζούλα (80’ Μιστάκου), Καλικαντής, Μαχμουτάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα των Play Out: Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Φίλαθλοι 0-1, Ερμής Κορυδαλλού-Α.Ε. Περάματος 3-0 και Ίκαρος Καλλιθέας-Αετός Κορυδαλλού 1-1. Ο αγώνας Ατρόμητος Κερατσινίου-Δραπετσώνα αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της Δραπετσώνας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Για την φάση των Play Off, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική, με την Ελλάς Ποντίων και το Μοσχάτο να κατακτούν τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για την Γ' Εθνική. Στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των 5 αγωνιστικών, η Ελλάς Ποντίων (ξεκίνησε με +1 βαθμό) με 4 νίκες και μόλις 1 ήττα πήρε την πρώτη θέση με 13 βαθμούς, με το Μοσχάτο να ακολουθεί με 11β. Την 3η θέση κατέλαβε η Αμφιάλη (ξεκίνησε με +1 βαθμό) με 9 βαθμούς, για να ακολουθήσει ο Περαμαϊκός με 7β. Στην 5η θέση τερμάτισε η Χαραυγή (ξεκίνησε με +1 βαθμό) με 4 βαθμούς, με τον Α.Σ. Ποντίων να βρίσκεται στην 6η θέση με μόλις 1 βαθμό. Στα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής: Α.Σ. Ποντίων-Περαμαϊκός 0-1, Αμφιάλη-Χαραυγή 5-0 και Ελλάς Ποντίων-Μοσχάτο 1-3. Να σημειωθεί ότι οι αγώνες ήταν μονοί και έγιναν σε ουδέτερες έδρες.

Τέλος, την προσεχή Τετάρτη (13/4,16.30) θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στην Προοδευτική και την Ελλάς Ποντίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png